Podejrzewam, że gdyby nas nie było to na tym zdjęciu nie było by komunistycznej budowli i całej reszty tylko las/łąka/jakieś bajoro.
Ładnie... I jak wyżej poproszę wincyj...
podpis użytkownika
Ola gringo

kiedyś oglądałem film (nie pamietam tytułu) co by było gdyby wszyscy ludzie nagle znikneli. Pierwsze co by się stało...temperatura powietrza na całym świecie spadła by o 2 stopnie... potem pokazywali ze psy by zdziczały, zjadały by te mniejsze, wybuchały by elektrownie jądrowe itp itp. bardzo fajny filmik. a tak a porpos ludzie nie wierzący w magie itp. powiedzcie co nam daje życie(bo życie,funkcjonowanie anszego organizmu to jest dla mnie magia) w sensie dlaczego żyjemy, co mamy w sobie że wecie no żyjemy,wytwarzamy ciepło,krew itp. ktoś powie że mózg ale ja sie spytam a skąd mózg działa, co ma jakiś włącznik? odnosze się do tej spadającej temperatury bo my i inne zwierzete wytwarzamy ciepło ale najlepsze jest to skąd ono się bierze(już nie p🤬lcie że od bicia serca i pracy mięsni bo jebne z dwa salta i na ryj)
Up@ chodzi o to jakby wygladała warszawa bez ludzi a nie jak miejsce gdzie stoi warszawa przed ludźmi i budowlą
Up@ chodzi o to jakby wygladała warszawa bez ludzi a nie jak miejsce gdzie stoi warszawa przed ludźmi i budowlą
wszystko lepsze bez tuska
podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit

Taki jest plan tuska, ludzie opuszczą ten kraj i będzie zielona wyspa jak na obrazku