👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poziom mórz wzrasta o 80m i mam sucho, poziom odry się podniósł o kilka metrów w 97r i mój blok był zalany do 2p

po co te symulacje, jak sytuacja z dupy wzięta? Gdyby stopniały wszystkie lodowce to morza podniosły by się o 2 metry max. Scen jak z filmu "Wodny świat" raczej nie będzie.
glupi program... poprostu obnizyl wszystko o 80m i to co ponizej poziomu zero zaznaczyl na niebiesko... nie bral pod uwage ze w niektore miejsca woda sie by nie dostala
btw. ale jaka afryka sie zrobila zielona
btw. ale jaka afryka sie zrobila zielona

sosik napisał/a:
P.S Piwko za piosenkę.
Heh, jeżeli ACTA wejdzie w życie, to będzie można powiedzieć "nie ma za co"...

Ej.Kej. napisał/a:
ważne, że niemców bardziej zaleje hehe
No nie koniecznie. Zrobią nam wjazd jak w '39.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie