Ten filmik ma na celu tylko naprowadzić ludzi na własną motywacje, na chęć jej odnalezienia!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
Moim celem/motywem jest zagłada ludzkości, więc jakoś nie wpadłem na to, żeby myśleć co będzie potem
co z tego ,że chcesz pracowac w biedronie? co z tego ,że może uda ci się dostać do kopania rowów co z tego? że przejdziesz na emeryture w wieku 67 lat co cię do tego motywuje?
Taka papka by chwile nad soba pomyslec i przejsc dalej. Chyba, ze walnac sobie jakis plakat na scianie i codziennie widziec 'DLACZEGO?'
Co mnie motywuje ? Nic,akceptuję swoje życie takie jakie jest i jestem szczęśliwy.Mam w dupie ludzi których jedynym celem jest osiągniecie sukcesu za wszelką cenę ( być pięknym i bogatym ),będąc przeciętnym człowiekiem też można czerpać radość z życia
Zarammoth napisał/a:
I takie filmiki mogą jedynie pomóc, gdy JUŻ od dawna ćwiczymy, a dostaliśmy chwilowego doła. Jeśli ktoś siedzi na dupie od wielu lat i wcina chipsy i żłopie piwsko to myślicie, że taki filmik go nagle ruszy? Niestety, tak to nie działa...
21 lat jedynym moim sportem była piłka nożna w czasie wfu lub czasem po zajęciach
Pan_Generał, można prosić o tytuł? Może lektura jest warta uwagi
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
"Żeby zaraz ktoś mnie nie nazwał zakompleksionym knurem - wrzucam swoją fotę"
hahahah...
hahahah...
cherry007 napisał/a:
Pan_Generał, można prosić o tytuł? Może lektura jest warta uwagi
![]()
Z góry dziękuję.
Hehe, już nie pamiętam dokładnie tytułu. Była to książka o Cichociemnych, dostałem ją od porucznika w wojsku. No i pomyślałem sobie, że jak oni byli takimi kozakami, to ja też mogę taki być
Na każdego co innego działa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie