O ja p🤬le.
@Johny A ja chodzę w skarpetkach i sandałach bo są wygodne i c🤬j, a na Zachodzie nawet nie wiedzą, że my się z tego śmiejemy bo dla nich to nie jest nic wyjątkowego.
@Johny A ja chodzę w skarpetkach i sandałach bo są wygodne i c🤬j, a na Zachodzie nawet nie wiedzą, że my się z tego śmiejemy bo dla nich to nie jest nic wyjątkowego.

Chodzenie w japonkach jest dla ciot, jak widzę na mieście gościa w tych gumowych, basenowych to mi się rzygać chcę. Nawet kobiety c🤬jowo w takich wyglądają, brzydkie to i do tego syry brudne...Faceci w japonkach wyglądają jak p🤬dy, goniące za trendami.
pi*rdolenie pewnie 90% z was co sie tu wypowiadaja chodza w japonkach:) tak ja tez i mam w*j🤬e
reszta zaklada skarpetki i sandaly na plaze (:

@Takeya
Sandały czy japonki są dla kobiet i dzieci. Jak facet w tym chodzi jest pedałem. Obojętne czy sandały czy japonki, jedno i drugie jest pedalskie (czyt. nie eleganckie). Także gratuluje odwagi i przyznania się do bycia pedałem. Jak już sie ujawniłeś w internecie to wypadałoby rodzicom też powiedzieć
Sandały czy japonki są dla kobiet i dzieci. Jak facet w tym chodzi jest pedałem. Obojętne czy sandały czy japonki, jedno i drugie jest pedalskie (czyt. nie eleganckie). Także gratuluje odwagi i przyznania się do bycia pedałem. Jak już sie ujawniłeś w internecie to wypadałoby rodzicom też powiedzieć

Coś przegapiłem? Tyle lat japonki to były klapki jak klapki, aż dziś czytam, że pedalskie.
podpis użytkownika
Burn a book, save a tree!

po co przyp🤬alać sie do tych japonek i kubotów+skarpety. Japonki - pedalskie, kuboty+skarpety - "cebulaki"... Ja np noszę co jest wygodne i jeśli sandały mnie obcierają a za gorąco na inne buty to zakładam do nich k🤬a skarpetki. I mam wyj🤬e na ten cały internetowy "faszyn"