👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kulson taki ogarnięty, myślał że drugi przewód to dla ozdoby i może zwisać. Dobrze że taser ma dwa ładunki.
potrzebna modernizacja amerykańskich paralizatorów o wybór trybu pracy;

Ja jebie, rozgarnięty ten gliniarz jak nasze rodzime krawężniki... jeden umie pisać, drugi czytać....
Jak taser ma być skuteczny gdy tylko jedna elektroda wbiła się w ciało, a druga wisi swobodnie.
Nikt_nie napisał/a:
Ja jebie, rozgarnięty ten gliniarz jak nasze rodzime krawężniki... jeden umie pisać, drugi czytać....
dokladnie

policka milicja jest skuteczna jak trzeba scigac jakas babcie za brak kaganca na mordzie... zeby zlapac jakiegos przestepce to juz za wysokie progi.
Halman napisał/a:
potrzebna modernizacja amerykańskich paralizatorów o wybór trybu pracy;
Brak jedynej słusznej pozycji. 9mm.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie