👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dla rozluźnienia po obejrzeniu tego biedronkowo-katolickiego dziwadła.
No chyba że komuś mało to: youtube.com/user/aga199118
Masakra

Co ja właśnie obejżałem?? Na harda z tym dla mnie za mocne.

mam tylko jedno zasadnicze pytanie... obajzal to ktos do koca?

Albo ta samica jest upośledzona, albo to jakaś prowokacja. Raczej to pierwsze.

Brakuje tam tylko papierowej torebki którą powinna sobie na łeb założyć .
mazuch napisał/a:
To już chyba jakaś nowa choroba psychiczna, że z🤬by odrzucone przez społeczeństwo nagrywają się i wrzucają do sieci. Wydaje mi się, że jak to nie ma swojej nazwy, w ciągu najbliższych kilku lat ktoś to zdiagnozuje, opisze i będzie leczył.
Z checia sie zabawie w psychoanalityka amatora, oczywiscie zarabiajac grubie miliony $$$. Ale nie zapomne o was i odpale jakis pieniadz dla portalu. Trzymajcie sie i dzieki za pomysl na biznes. Pa ;*
Noo, wszystko ma, ale o szamponie do włosów zapomniała. Jak można takie kluchy na łbie nosić..
jeżeli twoja córka mówi w necie co ma w torebce to wiedz że coś sie dzieje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie