👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przestańcie, dziewczyna się stara, specjalnie mejkap zrobiła, widzieliście ten błyszczyk na ustach?
Tylko się tak zastanawiam po co jej dwa antyperspiranty. Jedna pacha jej się poci w 24h, a druga wytrzymuje aż 48? Szminka jedna do górnych, druga do dolnych warg. Ta truskawkowa trochę barwi na czerwona, wie dziewczyna co robi
szacun.
Tylko się tak zastanawiam po co jej dwa antyperspiranty. Jedna pacha jej się poci w 24h, a druga wytrzymuje aż 48? Szminka jedna do górnych, druga do dolnych warg. Ta truskawkowa trochę barwi na czerwona, wie dziewczyna co robi

kurde...fajny ma glos dziewucha
ktos wie jaki ma kanal na youtube czy cos
?

ktos wie jaki ma kanal na youtube czy cos

jak powiedziala, ze ksiazka to nic specjalnego to oczekiwalem zajebistego wibratora
pisze te slowa w 46 sekundzie filmu i cicho na to dalej licze.
dobra dwa antyperspiranty i "perfum" cos o niej mowi.

dobra dwa antyperspiranty i "perfum" cos o niej mowi.
podpis użytkownika
<lol>
Ta dupa miała więcej filmików na yt w tym klimacie, ale niestety usunęła kanał. Nie udźwignęła popularności. I trzeba przyznać, że tylko ona mogła zrobić filmik pt. Moja torebka, bez pokazania torebki. Oklaski!

Potwierdzam...zawsze w torebce noszę książeczkę do bierzmowania i pismo święte

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie