👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

foad69 napisał/a:
Ale bełkot, poważnie możesz mieć jakieś zaburzenia psychiczne. Miotasz się w kwestii tego, czy potrzebne są ci dowody. Nie oczekuję od ciebie nic, bo nie jesteś w stanie przekazać nic, czyste lanie wody o niczym, żadnych konkretów. Możesz sobie wierzyć w co chcesz, ale z takimi podstawami lepiej nie wchodź z nikim w dyskusję, bo zawsze będziesz kończył tekstami o Dziadku na chmurce
Spełniłeś swoją rolę, dostałem warna, więc z mojej strony EOT.
masz piwo chłopie - za to, że Ci się chciało 'dyskutować' z ciemnogrodem:P
kurde przez tego warna stałeś się męczennikiem! brakuje ukrzyżowania i będzie nowa religia:P

sensymiliana napisał/a:
i wszystkich wierzących znasz, tak? Bo ja nie pamiętam, żebym próbowała ci coś udowadniać.
Sensy, mój ulubiony katol z grzywką

foad69 napisał/a:
Sensy, mój ulubiony katol z grzywką
![]()
czuję się zaszczycona ale jeszcze raz nazwij mnie katolem to przyjadę i Ci przyjebię łopatą

sensymiliana napisał/a:
... jestem... protestantką
Aha, czyli bierzesz udział w licznych protestach?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie