👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak jest się dałnem i nie rozumie co napisane w Biblii to mozna to tak interpetować
Magik2501 dobrze, że Ty rozumiesz co tam jest napisane!
może podzielisz się z nami tą wiedzą
może podzielisz się z nami tą wiedzą
~tip.top - na pewno nie rozumiem wszystkiego, ale myślę, że większość. A jeśli czegoś nie rozumiem, a mnie to ciekawi, to zwracam się z pytaniem do świętojebliwego kolegi, on czyta w kościele, więc zna to lepiej ode mnie - zwykłego ateisty.

Taaa, nie ma to jak forumowi ateiści, którzy boją się przyznać mamie, że są ateistami. Pewnie Biblii nie mieli w rękach a ich rozumy są na tyle ograniczone, by brać ją dosłownie, ba, ponadto myśleć, że Bóg to istota (albo dziadek w chmurkach) i z tego powodu nie wierzyć w niego i śmiać się z wierzących... Gz, proszę państwa.
koksiq napisał/a:
Widać że to dzieło jakiegoś debilnego ateisty.
Widać że to post jakiegoś ...
... cóż nie będę się wyrażał.

Humorystyczny obrazek, całkiem uroczo trafny do tego i jak zwykle pospolite ruszenie katonapinaczy. Wyjebcie wszyscy konto, zalogujcie się tutaj dyskusje.katolik.pl/ , lepiej dla wszystkich.
"forumowi ateiści, którzy boją się przyznać mamie, że są ateistami"
"forumowi ateiści, którzy boją się przyznać mamie, że są ateistami"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie