Jak jest się dałnem i nie rozumie co napisane w Biblii to mozna to tak interpetować
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Magik2501 dobrze, że Ty rozumiesz co tam jest napisane!
może podzielisz się z nami tą wiedzą
… sarkazmu się chwyta.
może podzielisz się z nami tą wiedzą
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
Janus92 napisał/a:
Na przykład "Za prawde powiadam Wam". Co to k🤬a ma być?
niektóre hebrajskie wyrażenia są nieprzetłumaczalne. Słowo to pasuje najlepiej do wersji oryginalnej. Jeśli bardzo Cię interesuje, jakie słowa zostały z ten sposób przetłumaczone, to zapytam znajomego, bo niestety nie pamiętam.
podpis użytkownika
My cock is much bigger than yours
~tip.top - na pewno nie rozumiem wszystkiego, ale myślę, że większość. A jeśli czegoś nie rozumiem, a mnie to ciekawi, to zwracam się z pytaniem do świętojebliwego kolegi, on czyta w kościele, więc zna to lepiej ode mnie - zwykłego ateisty.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

Taaa, nie ma to jak forumowi ateiści, którzy boją się przyznać mamie, że są ateistami. Pewnie Biblii nie mieli w rękach a ich rozumy są na tyle ograniczone, by brać ją dosłownie, ba, ponadto myśleć, że Bóg to istota (albo dziadek w chmurkach) i z tego powodu nie wierzyć w niego i śmiać się z wierzących... Gz, proszę państwa.

koksiq napisał/a:
Widać że to dzieło jakiegoś debilnego ateisty.
Widać że to post jakiegoś ...
... cóż nie będę się wyrażał.

Humorystyczny obrazek, całkiem uroczo trafny do tego i jak zwykle pospolite ruszenie katonapinaczy. Wyjebcie wszyscy konto, zalogujcie się tutaj dyskusje.katolik.pl/ , lepiej dla wszystkich.
"forumowi ateiści, którzy boją się przyznać mamie, że są ateistami"
"forumowi ateiści, którzy boją się przyznać mamie, że są ateistami"

No, k🤬a, to się teraz zacznie wieczna dyskusja czy istnieją:
- jednorożce
- gobliny
- dziadki w chmurach
- przyjaciele po drugiej stronie lustra
- niebo
- piekło
- ufo
- zombie
- biali murzyni