👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

koksiq napisał/a:
Widać że to dzieło jakiegoś debilnego ateisty.
A może debilnego wierzącego?
Whiltierna@
Dorzuć jeszcze do tego Jezusa i tadam, przestępstwo gotowe
Dorzuć jeszcze do tego Jezusa i tadam, przestępstwo gotowe

"kto to jest komunista? Ktoś kto czytał Marksa.
Kto to jest antykomunista? Ktoś, kto zrozumiał Marksa". - Reegan
Sam jestem ateistą, ale czytałem Biblię, bo jakbym nie czytał, to byłoby śmieszne, jakbym się wypowiadał o wierze. Nie da się powiedzieć nic konstruktywnego bez tego.
A zamiast się napinać tutaj czemu nie jesteście w pracy/szkole/na uczelni?
Sam mam dziś zajęcia od 14 do 16, a reszta? Hmm
Kto to jest antykomunista? Ktoś, kto zrozumiał Marksa". - Reegan
Sam jestem ateistą, ale czytałem Biblię, bo jakbym nie czytał, to byłoby śmieszne, jakbym się wypowiadał o wierze. Nie da się powiedzieć nic konstruktywnego bez tego.

Magik2501 napisał/a:
a kto powiedział że nie jesteśmy? ja np siedzę w robocie teraz

noi miała być kupa śmiechu z obrazka, a jak zwykle rozpętała się burza tym razem odnośnie religii... no czad !

Freaqs,
to mam rozumieć, że obrażanie ateisty, to nie jest łamanie prawa?
to mam rozumieć, że obrażanie ateisty, to nie jest łamanie prawa?

foad69 napisał/a:
Oszkurfa i jeszcze będzie rozkmina speców od prawa.
Raczej jak to w Polsce przystało od lewa...
... pisać.

jakoś tym dzisiejszym żartom z religii zwyczajnie brak polotu. kiedyś było lepiej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie