👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rozumiem a co chodzi ale nie ma to sie jak z rzeczywistoscia.

tak naprawde ciężkie sprawy. po tym logo playboy'a ciężko się domyślić

Trisz napisał/a:
Ktos wie co to za nutka na początku ?
Christian Marsac Crazy days (main Mix)

Prosiłbym o nutę lub film (źródło np. youtub).
Piosenka 0:01 - 0:08.
Bardzo mi zależy na tej piosence byłbym wdzięczny

gracz2006 napisał/a:
Christian Marsac Crazy days (main Mix)
Danut95 napisał/a:
Prosiłbym o nutę lub film (źródło np. youtub).

pawu95, Sorry, ale kurr... nigdzie tego nie mogę znaleźć mimo że podałeś tytuł. Daj najlepiej link
gracz2006, Podasz link bo nie mogę tego znaleźć
gracz2006, Podasz link bo nie mogę tego znaleźć
Cytat:
Ta najlepiej tłumaczyć się imprezą...
Po prostu za głupi jesteś
no tak, a ta postać w lustrze nie tworzy w tobie odruchu wymiotnego?
Ej może ktoś powiedzieć co to za nuta leci na początku? Bo zdaje mi się że to gitara Hendrixa ale nie jestem do końca przekonany...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie