👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
błąd; być łysym może i sie ma rispekt, bo wyglądasz na większego, ale żadna dupa nie poleci - jeśli nie posiadasz bmw po ręką

Pakicito ty tak na serio? Nie zrozumiałeś o co chodzi czy jak 0_o

pakicito napisał/a:
błąd; być łysym może i sie ma rispekt, bo wyglądasz na większego, ale żadna dupa nie poleci - jeśli nie posiadasz bmw po ręką
Właśnie dlatego przed rejestracją powinien byc test IQ, zeby takie parapety nie mogły komentować.
Cytat:
Pakicito ty tak na serio? Nie zrozumiałeś o co chodzi czy jak 0_o
no nie, bo film mi się wczoraj urwał i dziś moje iq wynosi 20

pakicito napisał/a:
no nie, bo film mi się wczoraj urwał i dziś moje iq wynosi 20
co piątek o 5 pkt mniej

Galazka napisał/a:
Chodzi o włosy pomiędzy nogami
dziekuje dobranoc

Dziękuję, bo nie mogłem wymyślić o co chodzi.
P.S.
Poważnie

dopiero jak zobaczyłem irokeza domyśliłem się o co dokładnie chodzi

I takie filmy idelanie oddzielają mentalnych gimbusów od normalnych facetów, co widać w komentarzach...
bo bycie na sadistic'u jest cool... i całe tabory gimbusów sie tu zjeżdżają...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie