👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

silwerbalk napisał/a:
A co ty tak bronisz czarnego księcia.....lubisz murzyńskie knagi że tak się zbulwersowałeś. Podaj mi choć jednego czarnego który dostał Nobla i nie nie pokojową nagrode Nobla bo tą to nawet Wałęsa dostał....
Jesteś tak prostym człowieczkiem, że nie godzi mi się aby zaszczycić cię rozmową,ale jeszcze raz się do tego zniżę: jeśli chodzi o Nobla to właśnie chociażby Wałęsa,albo Obama(o masz już czarnego) z pokojową nagrodą Nobla pokazuje ile to wyróżnienie jest warte.

xv89 napisał/a:
Tako rzecze pajac na zmywaku, co ma na sqacie zlew z dwoma kranami - jeden z ciepłą, a drugi z zimną wodą...
Skąd w polaczkach takie przekonanie, że każdy wiedzie taki żywot jak oni?Aha i dobrze, że znacie swoje miejsce

Jak to w prawdziwym życiu bywa... Jeden facet musi utrzymać dwie baby.

Pimp187 napisał/a:
Skąd w polaczkach takie przekonanie, że każdy wiedzie taki żywot jak oni?Aha i dobrze, że znacie swoje miejsce albo zmywak w Holandii ,albo 1600zl w polandii
Stąd przekonanie, że tylko życiowy nieudacznik i zero wylewa swoje frustracje publicznie w internecie, obrażając innych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie