No słabo słabo panowie słabe jak kompot ze ścierki c🤬jowe nie oglądałem marne tego w ogóle nie da się oglądać metr mułu sprzedali się pedały takie suche że można pranie suszyć żal za te wyświetlenia pewnie dali by się wyr🤬ać c🤬jowe k🤬a oporowo j🤬 cioty myślą że są śmieszne k🤬a.....

Suche jak dziecko z Etiopii.
podpis użytkownika
Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro.
Dla niektórych Polskich pożal się boże "jutuberuf", którzy chcą być widziani w samych superlatywach nawet konstruktywna krytyka jest uznawana za "hejt".
Grillowany napisał/a:
Słyszę "Było" i od razu widzę posty z sadola
Może i coś w tym jest, ale lepiej jak jest jakiś porządek, niż zap🤬lać 5 stron do przodu bo 10 osób te same filmiki lub teksty wrzuciło

Takewon napisał/a:
Może i coś w tym jest, ale lepiej jak jest jakiś porządek, niż zap🤬lać 5 stron do przodu bo 10 osób te same filmiki lub teksty wrzuciło![]()
Ależ tak tak, oczywiście, ja tutaj w to nie wątpię - ale jak ciągle powtarzał "było" to jakbym przeglądał wstawki, które były. Pierwszy koment "było". Już czasami chcę coś wrzucić, znajduję to i sam do siebie mówię "było, k🤬a, no było".

Aeon napisał/a:
Dla niektórych Polskich pożal się boże "jutuberuf", którzy chcą być widziani w samych superlatywach nawet konstruktywna krytyka jest uznawana za "hejt".
Niestety nie tylko na YT jest taka tendencja...
Hejter - osoba, która ośmieliła się nie zgodzić z jaśniepanem autorem jakiejś c🤬jni.
Jakieś takie z dupy. Nie podoba mi się.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!

Aha czyli teraz po obejrzeniu tego filmiku, nie mogę skomentować negatywnie bo wpasuję się przedstawiony profil psychologiczny HEJTERA
A tak poważnie, dno i metr c🤬jni z grzybnią, chłopaki się starają ale efekt jest dość mierny.