Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 1:41
konto usunięte 2009-05-17, 18:19
już to kiedyś widziałam, ale i tak dobre
Zgłoś
grauper 2009-05-17, 18:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-17, 18:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-21, 9:18
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-05, 15:15
Zgłoś
Lighthunder 2012-08-22, 11:29 13
Ostatni odcinek kultowej na sadisticu serii o Jabolowym Potworze

Zgłoś
zajetynick 2012-08-22, 11:48 8
Zgłoś
obstawpojare 2012-08-22, 12:19
Jak dobrze, że już ostatni.
Zgłoś
Angius 2012-08-22, 14:02
Hejterzy dla zasady, mnie tam się podobało, mam nadzieję na drugi sezon
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-22, 18:48
@zajetynick
z drugiej strony gdyby odsiać jakimś magicznym sposobem sadola od 16- i mniej-latków to wielu by nie zostało...takie mam wrażenie jak niektóre komenty czytam.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-22, 23:56
słabe jak czeski szampan na drugi dzień. Gimbaza do marketu by lepiej poszła kupować zeszyty, a nie byle syf wstawiać
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem