"Pan na mnie nie krzyczy!"
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Nie wierzę ... Gdyby ktoś chciał poznać jej tok myślenia to już by nie wrócił
A ja bym chętnie zbadał oznakowanie na zgodność z planem tymczasowej organizacji ruchu bo nie ma kompletnie żadnego znaku informującego o robotach. Zero wygrodzenia. Nic.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
spokojnie, to tylko kolejna głupia k🤬a z próżnią we łbie.
wygląda na to, że jednak jest. robotnik wspomina o zakazie ruchu w dwóch kierunkach.
z drugiej strony widzisz zakaz ruchu ale jedziesz dalej po czym widzisz, ze wjeżdżasz na tory tramwajowe takie bez asfaltu i znakow poziomych. co robisz? oh wait... jesteś tylko tępa p🤬da wiec zap🤬lasz dalej.
bylem jestem i bede szowinistą.
i c🤬j.
Abraxus napisał/a:
A ja bym chętnie zbadał oznakowanie na zgodność z planem tymczasowej organizacji ruchu bo nie ma kompletnie żadnego znaku informującego o robotach. Zero wygrodzenia. Nic.
wygląda na to, że jednak jest. robotnik wspomina o zakazie ruchu w dwóch kierunkach.
z drugiej strony widzisz zakaz ruchu ale jedziesz dalej po czym widzisz, ze wjeżdżasz na tory tramwajowe takie bez asfaltu i znakow poziomych. co robisz? oh wait... jesteś tylko tępa p🤬da wiec zap🤬lasz dalej.
bylem jestem i bede szowinistą.
i c🤬j.
Zamiast po prostu pomóc wyjechać i szybko poprawić świeży jeszcze beton , koleś płacze gorzej niż ta baba.
Za to pan Jasiu już się szykuje z packą do zacierania. I chyba, żałuje, że głębiej nie było.
Za to pan Jasiu już się szykuje z packą do zacierania. I chyba, żałuje, że głębiej nie było.
to sosnowiec, Żeromskiego pod mostem kolejowym, tą ulicę remontują już chyba pół roku, także tego

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
kulawiec napisał/a:
Zamiast po prostu pomóc wyjechać i szybko poprawić świeży jeszcze beton , koleś płacze gorzej niż ta baba.
Cóż, pewnie tak zrobią. Z drugiej strony to są roboty drogowe- normy srormy. Załóżmy, że pani im ten beton zanieczyściła i on spęka wcześniej, niż powinien. Złóżmy, że dojdzie w tym miejscu do wypadku i co, też przyjdzie do sądu pan z pacą i będzie udowadniał, że wszystko zrobili ok?
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...

Kto widział babę patrzącą na znaki niech pierwszy rzuci kamień.
Zj🤬a to FAKT !
Ale no k🤬a ! jak wezmą się do roboty jak trzeba , 5 minut i po sprawie. No ale ... Zazwyczaj jeden robi reszta się patrzy...