👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy tylko mi się wydaje,czy ta muzyka z lisem jest dla upośledzonych dzieci bez rąk z afganistanu?

dla uposledzonych napewno, ale wieksza kariere niz w afganistanie robi w nowoczesnej europie czy usa

@Marxe nie, ona jest dla dzisiejszej młodzieży, która dostała komórkę w wieku 12 lat, a życiowym marzeniem jest dla nich 1 000 lajków na FB -_-

W3bst3r, nie wszystko, ale gówno pokroju Gangnam style, czy "what the fox says" (zakładam, że nie wiesz, jaką ma "lyrics" to "dzieło") było, jest i będzie gównem i każdy człowiek który szanuje samego siebie nie będzie słuchać tego.

W3bst3r
Ylvis jest zajebiste. Posluchaj ich innych kawalkow. potrafia robic kazdy rodzaj muzyki. Tekst jest dla jaj. Jak bierzesz ich na serio to przykry z ciebie ludz.
Ylvis jest zajebiste. Posluchaj ich innych kawalkow. potrafia robic kazdy rodzaj muzyki. Tekst jest dla jaj. Jak bierzesz ich na serio to przykry z ciebie ludz.
ale wam gul skacze. Piosenka zrobiona na luzie dla żartów stała się hitem. Sam tego nie słucham, ale co niektórzy myślą, że gimbaza wybiła tę piosenkę

@W3bst3r
Mała wskazówka co do odliczania:
Po pierwsze primo
Po drugie primo
Po trzecie primo
itd.
Mała wskazówka co do odliczania:
Po pierwsze primo
Po drugie primo
Po trzecie primo
itd.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie