👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobre
Metaamfetamina jest straszna, ciasteczka trudniej zrobić niż ją wyprodukować.

Metaamfetamina jest straszna, ciasteczka trudniej zrobić niż ją wyprodukować.

czy ja wiem czy to gówno? jakby było gównem to by ludzie tego do ryja nie brali, aczkolwiek zdarzają się tacy co dobrym stolcem nie pogardzą

Proponuje oglądnąć film Reqiuem dla snu .... leci dzisiaj na polsacie o pólnocy ... to dopiero daje do myslenia

izabella1991 napisał/a:
Co się dzieje z ludźmi po tym gównie ...
![]()
0:04 , jeśli się przyjrzycie zauważycie , że jest to Smoleńsk... Wiedziałem , że coś z tym filmikiem nie tak.

też tak kiedyś mówiłem....
"potrzepię sobie tylko raz...."
i wyszło jak zwykle :/
"potrzepię sobie tylko raz...."
i wyszło jak zwykle :/
a prawda jest taka:
każdy mówi: "tylko raz", "ostatni raz" ... i śmiech na twarzy bo myślą że mają silną wolną - a kończy się na płaczu, lamencie, zgrzytaniu zębami i krzyku
na 100% umrzesz - żyj na 100%
każdy mówi: "tylko raz", "ostatni raz" ... i śmiech na twarzy bo myślą że mają silną wolną - a kończy się na płaczu, lamencie, zgrzytaniu zębami i krzyku
na 100% umrzesz - żyj na 100%

Meta to zło, ale nie popadajmu w demonizm... nie każdy narkotyk i nie każda używka od razu prowadzi do upadku i potępienia wieczystego... a tak przynajmniej przedstawiają to podobne filmy, notabene chrześcijańsko - komercyjne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie