Jak w tytule, zastanawiam się skąd u tych ludzi tyle kultury ?
Jestem radosny, że moi rodacy umieją kulturalnie wypowiadać się do obiektywu
Konto usunięte
2013-05-06, 21:44
Tak pięknie mówią. Ciekawe czego ku*wa znowu chcą???
Konto usunięte
2013-05-06, 21:45
Język to mają zj🤬y...
Konto usunięte
2013-05-06, 21:45
Albo wywiad był w zachodnich niemczech, albo wschodnie szwaby sie pucuja bo jeszcze na "swoje" ziemie czekają..
Konto usunięte
2013-05-06, 21:50
...w Polsce nie można już zrobić tanich zakupów, ceny są podobne do europejskich...
LOL
dla niego to zaleta,
szkoda, że nie wie o pensjach, które stoją w miejscu od lat.
babcia w 2.05 pamieta jeszcze czasy II wojny pewnie -.-
Taki c🤬j. Mieszkam przy samiutkiej granicy z Niemcami. Czują się jak u siebie w domu, chodząc popołudniami po mej mieścinie robić zakupy. Jakiś czas temu mój brachol, był na spacerze ze swoją dziewczyną po niemieckiej stronie, to został zwyzywany przez jakiegoś szwaba, by wyp🤬alał do Polski. We wschodniej części Szkoplandii reaktywowana została przecież działalność Ku Klux Klan'u, którego jednym z założen jest walka z Polakami. Pisano o tym jakiś czas temu na Wykopie. Reasumując. C🤬j mnie obchodzi co o Nas myślą, jak dla mnie państwo niemieckie powinno zniknąć z tego świata. Żyło by się lepiej
podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
39 piw. Pszypadek? Nie sondze...
Nie wiem za co ich nienawidzicie. Za to, że mają lepsze życie niż wy? Ale czy to przez nich? Te pretensje raczej trzeba kierować w stronę rządu. Tyle, że jeżeli idzie hejt na Kaczyńskiego (który gówno znaczy w rządzie) zamiast zająć się rudą k🤬ą, która sprzedaje kraj właśnie Niemcom to nie liczcie, że będzie lepiej.
oni chyba nie wiedzą kto to jest Tusk
Konto usunięte
2013-05-06, 22:00
Nie ważne jakie jest przesłanie tego filmiku, za Polaka z małej litery i niemca z dużej należy ci sie but na morde
"Polacy złodzieje" mawiają Niemcy.... hmm.
pl.wikipedia.org/wiki/Grabie%C5%BC_polskich_d%C3%B3br_kultury_w_czasie...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Konto usunięte
2013-05-06, 22:02
I tak c🤬j im w dupę.
Dobry niemiec to ....
sami wiecie.
przynajmniej wiedzą, że jesteśmy w Unii Europejskiej...
niemcy z dużej a Polacy z małej
podpis użytkownika
To jest moja wina i mogę ją zwalić na kogo zechce.-Homer Simpson