Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Hyperion 2025-09-22, 21:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
modified1 2025-09-22, 21:59 1
Bulbulator napisał/a:

Czy to przypadkiem nie jest działanie Fentanylu?

crackheady, długoletnie walenie cracku tak ora banie xD no i dodatek chorób psychicznych xd

[ Dodano: 2025-09-22, 22:02 ]
No lub ewentualnie ostre walenie piko tez może odkorować mocno xD Więc co do narkotyków to obstawiam crack albo piko
Zgłoś
ritu4l 2025-09-22, 22:24
Patrząc po twarzy to ona po prostu jest zaburzona, w fundacjach dużo jest osób podobnie zachowujących się o których każdy przetyrany filmikami z Filadelfii powie że jest naćpany fentanylem
Zgłoś
siewie 2025-09-22, 22:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sl4n 2025-09-22, 22:39
Raczej to nitazeny, pochodne syntetycznych opioidów, nitazeny są mocniejsze niż fentanyl.
Zgłoś
Qcaracha 2025-09-22, 22:47
Śniadanie mistrzów zjedzone, gazetka przeczytana. Nie chce mysleć co było na pierwszej stronie.
Zgłoś
Pawehan 2025-09-23, 1:08
JoSeed napisał/a:

Miligramy czy mikrogramy? każdy anestetyk jest podawany na masę ciała. Im większy klient, tym wiecej.
Fentanyl jest też np w plastrach, najwyższa dawka to 100 mikrogramów/godzinę...

No napisałem miligramy nie mikrogramy . Mi to też wydaje się za dużo dlatego zapytałem . Pacjent i tak będzie spał nie ma ryzyka zgonu , a operacja ciężka. Mogą wtedy podać miligram oraz ta niezbędną resztę . A jeśli wstrzyknąć to zanim pacjent odpłynie , to powinien poczuć jak działa silny opioid . Raz już chyba coś mi się takiego śniło , albo kolega opowiadał że odlot po prostu nieziemski.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-23, 7:12
Pawehan napisał/a:

No napisałem miligramy nie mikrogramy . Mi to też wydaje się za dużo dlatego zapytałem . Pacjent i tak będzie spał nie ma ryzyka zgonu , a operacja ciężka. Mogą wtedy podać miligram oraz ta niezbędną resztę . A jeśli wstrzyknąć to zanim pacjent odpłynie , to powinien poczuć jak działa silny opioid . Raz już chyba coś mi się takiego śniło , albo kolega opowiadał że odlot po prostu nieziemski.

Po mojej ostatniej narkozie w szpitalu, zaraz po przebudzeniu zdałem sobie sprawę z tego, że podczas narkozy miałem sen jak w domowym łóżku. Zapytałem lekarza po przebudzeniu czy to jest możliwe, że w narkozie pacjent śni.
Lekarz nie udzielił mi jakiejkolwiek konkretnej odpowiedzi, tylko się migał i zmienił temat.
A co to był za sen?
Śniło mi się, że zerżnąłem koleżankę z pracy i doszedłem we śnie!
Prawdopodobnie pod narkozą pała stanęła na baczność pod prześcieradłem w sposób więcej niż widoczny!
Zgłoś
JoSeed 2025-09-23, 7:26
Pawehan napisał/a:

Nie znam się za bardzo na dawkowaniu narkotyków, ale moim zdaniem 2mg to olbrzymia dawka... I czy na pewno potrzebna taka wielka..

[ Dodano 2025-09-23, 10:23 ]
Pawehan napisał/a:

Teoretycznie leki wyłączają świadomość, ten sen jest głębszy, niż fizjologiczny. Raczej nie ma snów, mogą powstać jakieś przebłyski albo nawet haluny, w przypadku niektórych leków.
Wiem, że Ketamina, stosowana często u dzieci powoduje sny w kolorze... różowym
Ale są to koszmary. Dzieci się boją tego.
Nie wiem, jak to jest u dorosłych.
Zgłoś
pawelss 2025-09-23, 10:59
Tranq dope
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-09-24, 0:28
SSS2SSS napisał/a:

Fentanyl jest mieszany z ksylazyną i ketaminą i dlatego ćpuny w USA tacy są powykręcani

Najgorsze, że teraz wszystko jest mieszane z fentanylem. Bo tani i mocny. Strach kupować dragi.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem