Czy to przypadkiem nie jest działanie Fentanylu?
Zapytaj jakiegoś doktorka od usypiania. Przy znieczuleniu ogólnym podają fentanyl i nikt się tak na stole operacyjnym nie zachowuje tylko leży spokojnie raczej , chyba że o czymś nie wiem...
Raczej psychodelik
Fentanyl jest mieszany z ksylazyną i ketaminą i dlatego ćpuny w USA tacy są powykręcani
Zapytaj jakiegoś doktorka od usypiania. Przy znieczuleniu ogólnym podają fentanyl i nikt się tak na stole operacyjnym nie zachowuje tylko leży spokojnie raczej , chyba że o czymś nie wiem...
Wydaje mi się że to zależy od dawki, sposobu przyjęcia i z czym jest wybełtany. Co by nie było w szpitalu anestezjolog wie co robi i wie ile podać jednostek tego środku. A na ulicy mokebe powie a jedz na zdrowie mordo dawaj hajs elo ziom.
Wydaje mi się że to zależy od dawki, sposobu przyjęcia i z czym jest wybełtany. Co by nie było w szpitalu anestezjolog wie co robi i wie ile podać jednostek tego środku. A na ulicy mokebe powie a jedz na zdrowie mordo dawaj hajs elo ziom.
Dość dużo dają tego fenta przy operacji ale musisz być zaintubowany. Na ulicy od takiej dawki zgon przestajesz oddychać i koniec . Lekarz w takim razie może sobie pozwolić na więcej . w ogóle oni to mają luz.
Bo dodatkowo klient ma podane pankuronium

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie