👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet ładna,wolę ją oglądać w sejmie niż całe to dotychczasowe towarzystwo
Slatojesos napisał/a:
Nawet ładna,wolę ją oglądać w sejmie niż całe to dotychczasowe towarzystwo
Gratuluję. Dziadek byłby z ciebie dumny. Niech wypierała z tego kraju. Ona po prostu opisuje zawartość swojej głowy.
zdun napisał/a:
Gratuluję. Dziadek byłby z ciebie dumny. Niech wypierała z tego kraju. Ona po prostu opisuje zawartość swojej głowy.
Posłanki z kraju nie wywalisz. A szanse to ona ma spore, bo z POpularnej listy startuje.

Smokw napisał/a:
Co one maja w głowię?
Humus.
Główną zasługą wysokiego poparcia PiS jest debilizm KO

Smokw napisał/a:
głowię?
Ja też się głowię co miałeś na myśli

nowynick napisał/a:
za nazwanie hasła Armii Krajowej "nacjonalistycznym" powinna zarobić szpadlem w potylicę...
może nie aż tak, ale to że murzyn ją kiedyś wyr🤬a i zostawi z gówniakiem, to mam nadzieję
edmund napisał/a:
...murzyn ją kiedyś wyr🤬a i zostawi z gówniakiem...
W jej mniemaniu to nie będzie kara, a nagroda...

Winyj takich Jahcir i innych wynalazków i PiS z pewnością przegrać. Nawet ludzie nieprzepadający za Pis, maja dość debili z opozycji i wola oddać głos na skuteczniejszą partie, nie kretynów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie