📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

Hmm przyznam że trochę mnie to zaciekawiło czy to możliwe. Znalazłem taki artykuł
focus.pl/artykul/me
focus.pl/artykul/me
czyli jak ja sobie w dupe wsadzę gałąź to znaczy że jestem drzewem? nie urwa nie jestem. jestem facetem z gałęzią w dupie.
No gdzie nosi w mosznie jądra sobie wciąga a w mosznie nosi noworodka aż do porodu cesarskiego. #takbyłoniekłamię

Hollow_Man napisał/a:
czyli jak ja sobie w dupe wsadzę gałąź to znaczy że jestem drzewem? nie urwa nie jestem. jestem facetem z gałęzią w dupie.
wg tej pani zostaniesz tato-mamą enta...

sberek38 napisał/a:
Pis kreuje się na obronców tradycji przed tęczowymi. Ale to za ich władzy odbyły sie w Polsce 23 marsze tęczowe, osłaniane przez ich policję i sponosorwane przez bank JPMorgan, który został sprowadzony i dotowany przez MOAwieckiego. Na krytyce tych marszów wygrali wybory. Podobnie jak poprzednoo wygrali na krytyce imigrantów, po czym zajęliśmy piersze miejsce w ich ściaganiu do kraju.......
Ważne że wpuszczamy ich na swoich zasadach i tych co chcemy. No i Ukraińce solidnie pracują, przynajmniej w mojej okolicy.
Lobo24 napisał/a:
A ja wręcz przeciwnie. Rozumiem tę panią. Darzę sympatią i szacunkiem .
Pracowałem w psychiatryku i tak mnie nauczono.
Jaką Panią, przecież to biologiczny mężczyzna z macicą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie