📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20

pyotreck napisał/a:
Pani z lewa tak powiedziała to tak jest. Jak ktoś uważa że jest inaczej to dyskryminacja, lgbt, rasizm, zacofanie i kara z Brukseli.
Za karę to ty powstałeś
Lobo24 napisał/a:
A ja wręcz przeciwnie. Rozumiem tę panią. Darzę sympatią i szacunkiem .
Pracowałem w psychiatryku i tak mnie nauczono.
Uciekła wam?
tak naprawde to ta Pani ma racje, sa takie przypadki gdzie kobieta/mezczyzna ma pochwe i nie ma macicy i sa tez przypadki gdzie mezczyzna/kobieta ma penisa i macice. Sa to jednak bardzo abstrakcyjne przypadki. I nie chodzi tu o zadne operacje, tylko tak poprostu sie urodzili

Takafura napisał/a:
Ważne że wpuszczamy ich na swoich zasadach i tych co chcemy. No i Ukraińce solidnie pracują, przynajmniej w mojej okolicy.
Na własnych zasadach to ściagają je korporacje *z całej Azji), a jeśli chodzi o ukraińców to u mnie dostają 500 zł dotacji do mieszkania, Polacy nie. Akceptujesz takie zasady?
Youtuber Naukowy Bełkot( wielki plus) w odcinku o mleku ssaków informuje że istnieje lek Domperidon, stosowany do zwiększenia laktacji u kobiet mógłby wywołać laktację u mężczyzn. Nie jestem ekspertem, nie zagłębiałem się dalej w temat ale chyba to możliwe
Noktowizor napisał/a:
tak naprawde to ta Pani ma racje, sa takie przypadki gdzie kobieta/mezczyzna ma pochwe i nie ma macicy i sa tez przypadki gdzie mezczyzna/kobieta ma penisa i macice. Sa to jednak bardzo abstrakcyjne przypadki. I nie chodzi tu o zadne operacje, tylko tak poprostu sie urodzili
Ale wiesz, że do powstania ciąży jest potrzebne coś więcej niż pochwa i macica?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie