📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:49

Powiedzcie tej pani że to był film z arnoldem fikcja bo myśli że to naprawde
sberek38 napisał/a:
Na własnych zasadach to ściagają je korporacje *z całej Azji), a jeśli chodzi o ukraińców to u mnie dostają 500 zł dotacji do mieszkania, Polacy nie. Akceptujesz takie zasady?
Trudne pytanie.
Siostra nawiała do Niemiec w '85 i też miała sporo profitów na starcie jako że tu była bieda i syf. Jakaś analogia jest.
Dla mnie ważne że pracują a nie siedzą na zasiłkach...

To jest tak żenujące, że już sam nie wiem... ona jest taka głupia i ma IQ musztardy sarepskiej czy pisuary robią ustawkę dla zwiększenia oglądalności i upokorzenia opozycji? Czy może jedno i drugie?
Takafura napisał/a:
Trudne pytanie.
Siostra nawiała do Niemiec w '85 i też miała sporo profitów na starcie jako że tu była bieda i syf. Jakaś analogia jest.
Dla mnie ważne że pracują a nie siedzą na zasiłkach...
tak, ale te dotacje wówczas należały się również niemcom. Jako Polak nie dostaniesz w Polsce tych dotacji, które "należą" sie ukraińcą.
Zresztą nie ma to znaczenia, gdyż tematem jest tu hipokryzja pis-u. Oni nie wygraliby wyborów, gdyby przed nimi mówili otwarcie o milionach ukraińców . Na moim zadupiu nawet filipińczycy i nepalczycy są w fabryce mebli, hinduscy spawacze.... to co sie dzieje w wielich miastach.
Napisałeś, że ta Pani jest z rządu, czyli PiSu (ew przystawek). Jesteś przykładem człowieka, któremu nienawiść do rządzących do reszty odebrała rozum. Najgorsze są skrajności, czyli PiSowski beton i beton antypisowski, czyli Ty
Widzę, że z każdym tygodniem sadola zalewają coraz to większe fale młodych, gniewnych makrsistów z zielonymi czy tam niebieskimi włoskami i okularami w czerwonych oprawkach. Przykro na to patrzeć po tylu latach spędzonych tutaj.
OBWE odnotowało w 2019 r. następującą liczbę przestępstw z nienawiści wobec LGBT: Polska – 16, Niemcy – 248, Holandia – 574...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie