k🤬a ogladam i mysle albo ja jestem debilem poj🤬ym i zylem tyle lat w nieswiadomosci albo to jakis k🤬a bug w filmie.
Dobrze ich w c🤬ja wzięła. Sam przez 30 sec nie wiedziałem o co chodzi w filmiku, aż nagle jebło: "Heteroseksualiści"!
Piwo się należy.
Piwo się należy.
podpis użytkownika

"Powinni wyjechać na bezludną wyspę i nie rozmnożą się". A w przeciwnym wypadku się rozmnożą?

lewacka prowokacja, ludzie nie znają słowa hetero a homosiów nie akceptują dlatego robi się z nich debili
minusujcie film
minusujcie film

K🤬a, wszystko ekstra, mamy przykład ignorancji i idiotyzmu polaków, ale nikt nie zwrócił uwagi na to,że filmik trwa ponad 8 minut i już po dwóch robi się nudny bo ile można słuchać tego p🤬lenia ?
Odpowiedzi się powtarzają i powtarzają i w pewnym momencie idzie się zrzygać.
Nie ma piwa.
Pomysł spoko ale wykonanie po c🤬ju
Takie tam moje skromne zdanie, ale co ja tam mogę wiedzieć, już wracam do kuchni
Odpowiedzi się powtarzają i powtarzają i w pewnym momencie idzie się zrzygać.
Nie ma piwa.
Pomysł spoko ale wykonanie po c🤬ju

Takie tam moje skromne zdanie, ale co ja tam mogę wiedzieć, już wracam do kuchni

@xbandzior - tutaj nie ma minusów. Możesz postawić szczyny najwyżej

podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.

xbandzior napisał/a:
lewacka prowokacja, ludzie nie znają słowa hetero a homosiów nie akceptują dlatego robi się z nich debili
minusujcie film
Siebie, kuźwa, zminusuj... Wielka propaganda? Jaja sobie robi dziewczyna z ludzi i tyle. Materiał przy okazji pokazuje, że w kraju gloryfikuje się głupotę, a spora część ludzi ma iloraz inteligencji skórki od banana- no chyba, że to było ustawione albo przypadkowo stężenie debili wynosiło tam rekordową liczbę

W 0:25 to moja nauczycielka od polskiego z czasów liceum, a przynajmniej tak wygląda (musiałem się tym podzielić).

Shizu55 napisał/a:
Dzięki, ta informacja odmieniła moje życie i mogę w spokoju umrzeć.W 0:25 to moja nauczycielka od polskiego z czasów liceum, a przynajmniej tak wygląda (musiałem się tym podzielić).
Ja pier*ole jaki debilny mamy naród -_-
podpis użytkownika
If you suffer from constipation, shit is better than salvation.
Gotcha journalism, Max o tym mówił, zero kunsztu dziennikarskiego...