Żołnierze najdzielniejszej armii świata pokazują odwagę i prawidłową reakcję na niewypał (zwłaszcza kamerzysta).
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
krzyk jak najbardziej adekwatny do sytuacji, ale brzmiał niczym krzyk nieskalanej deprawacją niewiasty
U mnie w MON udało się załadować 3 pociski zanim ładowniczy się zorientował, że nic nie wyleciało z lufy. Strzelała cała bateria a on jak automat tylko ładował ....
@jbone nie byłem w wojsku ale nie trzeba w nim być by na logikę wiedzieć że: a) przy wystrzale chcesz czy nie chcesz delikatnie przesuwa (ubija) się ziemia z moździerzem b) wiatr znosi pociski i nigdy nie wieje z taką samą prędkością i kierunkiem c) pocisk nie jest spasowany w lufie co do ułamka milimetra bo by się klinował - to też daje ci lekki rozrzut choć pomijalny jak weźmiesz pod uwagę wiatr
Polski armia używa system SKO-M. Pokrętła są rzeczywiście i dwóch celowniczych. Dwóch gości przy rurze w dziwnej pozycji mówiących - nie mam - nie mam - mam - mam - nie mam -. Oczywiście mówię o dziewięćdziesiątkach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie