Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
X................3 2018-12-14, 14:06 4
No dobra, będę debilem i utrzymam tradycję... 0 piw i na głównej?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Szok i niedowierzanie
Zgłoś
wójt 2018-12-14, 14:10 3
A za co piwa kurła ? Że pojechał skórę skrócić??

podpis użytkownika

dfsgfsvs
Zgłoś
M................u 2018-12-14, 14:12 5
Hmm... Jestem tu od niedawna. To normalne że takie filmiki tu trafiają? Nawet poza hardem spodziewałam się raczej jakiś a nie YouTube... Co dalej, poczytaj mi mamo?
Zgłoś
Kominek1993 2018-12-14, 14:14 10
@up - materiał sponsorowany. Ktoś płaci Sadisticowi i ma wrzutkę. Kapitalizm, Panie
Zgłoś
T................3 2018-12-14, 14:19 2
Kominek1993 napisał/a:

@up - materiał sponsorowany. Ktoś płaci Sadisticowi i ma wrzutkę. Kapitalizm, Panie

A biedaki mają ból dupy
W sumie, mnie też wk🤬ia kiedy klikam ignoruj, gdyż tego typu filmy mnie nie interesują, ale kolejny i tak się pojawia.
Zgłoś
T0B1 2018-12-14, 17:58
Mothu napisał/a:

Hmm... Jestem tu od niedawna. To normalne że takie filmiki tu trafiają? Nawet poza hardem spodziewałam się raczej jakiś a nie YouTube... Co dalej, poczytaj mi mamo?

Oj już nie udawaj takiej niedostępnej, Kotarskiemu byś się pewnie chętnie dała

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
fieryangel 2018-12-14, 18:51 3
Szczyt żenady i upodlenia siebie samego - płacenie za to, żeby jakiś portal na siłę wrzucał twoje filmiki.
Żenada jak jasny sk🤬ysyn.
Zgłoś
T0B1 2018-12-17, 8:25
fieryangel napisał/a:

Szczyt żenady i upodlenia siebie samego - płacenie za to, żeby jakiś portal na siłę wrzucał twoje filmiki.
Żenada jak jasny sk🤬ysyn.

To się nazywa reklama - bardzo popularne zjawisko w ostatnich latach.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś