konto usunięte
2014-03-18, 14:02
Ja też bym poległ na niektórych. A Rysio, no cóż, nie każdy musi za nim przepadać. Co nie zmienia faktu, że jest to bardzo dobrze wykształcony, inteligentny człowiek. Z dystansem do siebie, tryskający humorem. Zdecydowaną większość sadoli by zjadł na śniadanie po dwóch zdaniach. Łącznie ze mną oczywiście.
konto usunięte
2014-03-18, 14:18
"A czy ja jestem wróżką?" hahaha

5 piw i na głównej? Oj chyba było:
@up
nawet nie chyba
hajs się musi zgadzać
ale i tak w sumie gimby by piwa stawiały..pomimo że freja lubię to od tego jest joe i kwejk
@UP A weź tego muła wyjeb, w kółko tylko się nim jaracie. Już patrzeć się nie da. I KM inteligencją, elokwencją, elegancją nie dorównuje Kaliszowi.
konto usunięte
2014-03-18, 17:40
XtravaganZa, Ja piszę o rzekomej inteligencji, której zaprzeczają poglądy, także sam spróbuj zrozumieć sens zdań czyjejś wypowiedzi, zanim zaczniesz cytować.
Nie wiem po czym wnioskujesz że mam kisiel w majtach z powodu JKM. Bo wstawiłem gifa? he he co za typ.
Korwin też jest bekowy, ale ma chociaż facet łeb na karku.
A tak poza tym, gdybyśmy mieli na serio szafować nazwami poglądów, to podział na prawice/lewice nie ma racji bytu w dzisiejszym świecie, więc nie utożsamiaj mnie z tą mityczną "prawicą". Oszołomem to jest ktoś, kogo argumentem na niesłuszność czyichś poglądów jest zła opinia społeczeństwa.