👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Golfem 3 też by się tak przewrócił mimo ,że zaprojektowany został do ulicznego drifftu

mówcie co chcecie napęd ma zajebisty skoro dał radę podjechać... a że kierowca to debil inna sprawa...

@siwybis
Rubicon od zwykłego wrangla różni się blokadą mostu, przełożeniem reduktora i tarczami na tyle. No i koła chyba są 16ki a nie 15. Tyle różnic. Sama naklejka na maskę czołgu z niego nie robi. Wiem, bo mam wrangla.
Rubicon od zwykłego wrangla różni się blokadą mostu, przełożeniem reduktora i tarczami na tyle. No i koła chyba są 16ki a nie 15. Tyle różnic. Sama naklejka na maskę czołgu z niego nie robi. Wiem, bo mam wrangla.
Gumy na wahaczu od takiej zabawy zmiażdżone, swożeń dostaje w dupe miłosiernie, przygłupy ściskaja sie aż z metalu sok wypływa a a bok sie wyklepie. Rzeczywiście miło sie patrzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie