I to jest właśnie polska -,-
nie wiem czemu nie było punktowane skoro codziennie nosze koszule na nogach
nie wiem czemu nie było punktowane skoro codziennie nosze koszule na nogach
Im chyba płacą za te głupie odpowiedzi... koszula.. no k🤬a
szkoda, że nie beret.....

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Libertinus napisał/a:
Im chyba płacą za te głupie odpowiedzi... spodnie.. no k🤬a
szkoda, że nie beret.....
Co było złego w odpowiedzi "spodnie"?
I taka pani zklada na nogi koszule, po obejrzeniu wiadomosci odmawia paciorek i nastepnego dnia idzie na wybory a po za krytykowaniem uwczesnej sytuacji idzie do krysi z pod czwórki i obgaduja kogo wczoraj widzialy w kosciele i jak ci ludzie sa nienormalni. Obawiam sie ze to nie tyczy sie wylacznie obywateli w podeszlym wieku, młodzież rowniez rozwija sie kulturalnie przed programami edukacyjnymi typu pamietniki z wakacji i miesny jeż a potem mozna spotkac ze strony polakow w internecie jeden wielki hejt. Ale wazne ze koszula dobrze leży na nogach.
babka dobrze gada co wy pierdzilelicie prosty przyklad a wy z niej szydzicie matoły

sama idea tego programu jest debilna
gdyby chociaz wprowadzili zasade ze jak jestes taki szybki Bil i nap🤬lasz w ten gong bez pomyslunku nad odpowiedzia byle szybko i jak zle odpowiesz to zabieraja ci polowe punktow to by debile sie zastanowili zanim nast raz bezmyslnie p🤬lna jakas glupote
gdyby chociaz wprowadzili zasade ze jak jestes taki szybki Bil i nap🤬lasz w ten gong bez pomyslunku nad odpowiedzia byle szybko i jak zle odpowiesz to zabieraja ci polowe punktow to by debile sie zastanowili zanim nast raz bezmyslnie p🤬lna jakas glupote
Przecież tu akurat gosc palnął w gong i dobrze powiedzial, a czasami odpowiedz jest sensowna a jednak jej nie ma. Teraz jest moda na mowienie ze wszystko jest glupie a ja tam familiade lubie
A ta pani na filmiku tak fajnie i z pelnym przekonaniem koszulę powiedziala i jeszcze potwierdzila;p

co jest niby nie tak w koszuli na nogach ?? bo k🤬a nie wiem ....
K🤬aRomantyk napisał/a:
Co było złego w odpowiedzi "spodnie"?
moja wtopa.. przepraszam

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org