-Co robi ateista gdy zobaczy stado małp?
-Wita się z rodziną!
PS: Bez spiny, doceniaj piękno przeciwnika.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2014-01-03, 2:42
konto usunięte
2014-01-03, 2:42
Jeżeli katolik podważa teorię ewolucji to grzeszy. Ewolucja czy teoria wielkiego wybuchu została już dawno uznana przez kościół katolicki jako fakt niesprzeczny z biblijną wersją stworzenia. Gdzie biblijny obraz jest uproszczonym schematem powstania świata, gdzie kolejność jego powstawania zgadza się z tym co zapisano. Oficjalnie uznane przez głowę kościoła katolickiego - papieża, gdzie kościół katolicki sam posiada księży z dyplomami obeznanymi w tych tematach nauki. Jeżeli katolik głosi, że świat powstał przez kreacjonizm i dosłownie przytacza za dowód cytaty z Biblii to jest heretykiem. Tyle w tym temacie.
Najwięcej osób uznających kreacjonizm jak na ironię, jest w najbardziej (podobno) rozwiniętym kraju na świecie czyli w USA. A to za sprawą protestantów, którzy dosłownie interpretują słowa Biblii.
Zamienić kawał o czarnych na kawał o ateistach.
Pokazałeś jaki poziom inteligencji reprezentujesz.
konto usunięte
2014-01-03, 2:48
Chodzenie do kościoła sprawia, że jesteś katolikiem, tak samo jak spanie w garażu sprawia, że jesteś mechanikiem.
konto usunięte
2014-01-03, 2:51
konto usunięte
2014-01-03, 3:05
konto usunięte
2014-01-03, 3:09
Właśnie coś zrozumiałem, wiecie co łączy ateistów i katoli?
- Bóg.
hehe.
konto usunięte
2014-01-03, 3:21
Tak sobie czytam komentarze i czytam, widze takich madrych Panow jak Zarramoth i inni, zauwazam, ze stanowia wiekszosc tutaj..
I tu dochodze do wniosku, ze moze czas usunac konto i nigdy nie powracac, by oszczedzic sobie zdrowia oraz ocalic resztki wiary, ze gdzies tam sa inteligentne formy zycia.
Plakac sie chce czytajac to, ach.
konto usunięte
2014-01-03, 3:45
InvisibilisChamaeleo napisał/a:
Tak czy inaczej ewolucja nie polega na powolnym procesie tylko właśnie nagłym skoku.
Czyli nagle ludzie zaczna rodzic marsjan? A i marsjanie wybija ludzi albo srodowisko nagle sie tak drastycznie zmieni ze ludzie sami wygina.
Kazesz mi sie do-edukowac a ja proponuje pomyslec.
konto usunięte
2014-01-03, 4:03
Dobry żart nie jest zły. Niestety ten to kupa.
konto usunięte
2014-01-03, 7:26