Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ACoCieToObchodzi 2014-01-03, 2:29 3

Chciałem oficjalnie rozpocząć gównoburzę, ale widzę, że za późno A i proponuję wyłączenie komentarzy w tematach związanych z religią.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 2:42 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 2:42 1
Jeżeli katolik podważa teorię ewolucji to grzeszy. Ewolucja czy teoria wielkiego wybuchu została już dawno uznana przez kościół katolicki jako fakt niesprzeczny z biblijną wersją stworzenia. Gdzie biblijny obraz jest uproszczonym schematem powstania świata, gdzie kolejność jego powstawania zgadza się z tym co zapisano. Oficjalnie uznane przez głowę kościoła katolickiego - papieża, gdzie kościół katolicki sam posiada księży z dyplomami obeznanymi w tych tematach nauki. Jeżeli katolik głosi, że świat powstał przez kreacjonizm i dosłownie przytacza za dowód cytaty z Biblii to jest heretykiem. Tyle w tym temacie.

Najwięcej osób uznających kreacjonizm jak na ironię, jest w najbardziej (podobno) rozwiniętym kraju na świecie czyli w USA. A to za sprawą protestantów, którzy dosłownie interpretują słowa Biblii.
Zgłoś
kasanovva 2014-01-03, 2:45 3
Zamienić kawał o czarnych na kawał o ateistach.
Pokazałeś jaki poziom inteligencji reprezentujesz.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 2:48 3
kasanovva napisał/a:

Zamienić kawał o czarnych na kawał o ateistach.
Pokazałeś jaki poziom inteligencji reprezentujesz.

Zamienić wszystkie kawały o murzynach na te o ateistach i patrzyć jak świat płonie. Dobry pomysł, dzięki.
Zgłoś
fantastico 2014-01-03, 2:49 2
Chodzenie do kościoła sprawia, że jesteś katolikiem, tak samo jak spanie w garażu sprawia, że jesteś mechanikiem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 2:51 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 3:05 6
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 3:09 4
Właśnie coś zrozumiałem, wiecie co łączy ateistów i katoli?
- Bóg.

hehe.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 3:21
Tak sobie czytam komentarze i czytam, widze takich madrych Panow jak Zarramoth i inni, zauwazam, ze stanowia wiekszosc tutaj..

I tu dochodze do wniosku, ze moze czas usunac konto i nigdy nie powracac, by oszczedzic sobie zdrowia oraz ocalic resztki wiary, ze gdzies tam sa inteligentne formy zycia.

Plakac sie chce czytajac to, ach.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 3:45 2
InvisibilisChamaeleo napisał/a:

Tak czy inaczej ewolucja nie polega na powolnym procesie tylko właśnie nagłym skoku.

Czyli nagle ludzie zaczna rodzic marsjan? A i marsjanie wybija ludzi albo srodowisko nagle sie tak drastycznie zmieni ze ludzie sami wygina.
Kazesz mi sie do-edukowac a ja proponuje pomyslec.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 4:03 6
Zgłoś
mooop12 2014-01-03, 4:35
Dobry żart nie jest zły. Niestety ten to kupa.
Zgłoś
luxik1988 2014-01-03, 7:02
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 7:26 10
Co tam, że odkryto pulsary, czarne dziury i miliardy galaktyk. Dwa czy ileś tysięcy lat temu bez prądu, optyki i prawie żadnej wiedzy fizyczno astronomicznej już wiedziano nie tylko jak zbudowany jest wszechświat, ale także kto go stworzył i w jakim czasie! I kto stworzył coś czego odległość określa się w latach świetlnych? Niewidzialny ojciec cwaniaka którego ukrzyżowano xD Każda wiara w nadprzyrodzone irracjonalne zjawiska/moce/postaci to postać psychozy czyli choroby psychicznej, a szczególnie wykształcona u osób dla których niemożliwe jest zrozumieć, że po śmierci się... umiera. I nie ma was. Że umiera mózg i to jest koniec zabawy. Za proste i zbyt logiczne? Tak samo jak fakt, że życie po prostu ma miejsce. Nie ma celu, gdyż jak można zauważyć rodzimy się bez żadnej wiedzy, nawet nie umiemy jeść i chodzić - organizmy po prostu istnieją. No ale lepiej powkręcać sobie gówno do mózgu, jakieś urojone miejsca jak piekło, niebo czy inne tego typu wytwory ludzkiej wyobraźni. Nawet głupio mi pisać "nieistniejące" bo fakt, że to krainy z baśni 1000 i jednej nocy jest dla mnie bardziej oczywisty niż 1+1. No ale pewnie dla 50 % to czytających te trywialne wnioski są zbyt logiczne. Fakt, że po prostu żyjemy i nikt was nie obserwuje ani nie będzie "sądził" po śmierci jest dla was niemożliwy bo zaakceptowania, bo jesteście dziećmi/wnukami idiotów którzy też nie umieli dojść do tych idiotycznie prostych wniosków, i nawkładali wam do głowy gówna nie mniejszego niż to z koranu. Jako dzieci zostaliście zindoktrynowani, wbito wam w głowę, że życie jest wieczne, a tak naprawdę to zaczyna się dopiero po śmierci - ale zabroniono samobójstw Do tego ktoś słyszy wasze myśli i możecie się do niego modlić, a i jak wyobraźnia wam na to pozwoli to też usłyszycie jak was "bóg" do was mówi xD. Pozdro podludzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem