-Co robią piłkarze San Marino dzień przed meczem?
-Pytają się szefów, czy dostaną wolne.
S................s
2013-09-11, 17:50
I taka drużyna strzela nam gola... To jest dopiero komedia.
z................3
2013-09-11, 21:11
l4 k🤬a ! l4
I to akurat jest prawda...
podpis użytkownika
Nie bawią mnie polityczne żarty. Niektóre z nich wygrały w wyborach prezydenckich.
@up
To wszystko dzięki kelnerowi... dobrze podał piłkę.
P................r
2013-09-11, 21:12
Ten żart akurat jest prawdziwy - piłkarze San Marino pracują normalnie w różnych zawodach, grają dla zabawy. Właśnie dlatego cenię ich 1000 razy bardziej niż tych p🤬lonych wieśniaków zwanych reprezentacją Polski.
@up Ci p🤬leni wieśniacy wstydzą się grać z orłem na piersi...
bramkę strzelił nam koleś co sprzedaję ceramikę
kto kibicował San Marino? ;p
L................a
2013-09-11, 22:32
Polactwo prędzej czy później swój zasłużony wp🤬l i tak dostanie. Gwiazdorzy trafią na drużynę, która trenuje więcej niż tydzień w roku i znowu będzie zawodzenie "nic się nie staaaałoooooo...".
-Dlaczego bankier z San Marino strzelił nam bramkę?
-Bo go kelner dobrze obsłużył.
Kto nazywa swojego rodaka "polaczkiem", a ogół społeczeństwa "polactwem" jest j🤬ym fletem i zasługuje na zakucie w dyby.
P................e
2013-09-11, 23:45
Prawda jest taka że te wieśniaki (czyt. reprezentacja Polski w piłkę nożną) nie umieją grać ze sobą i grają w reprezentacji tylko dla hajsu a to czy wygrają czy przegrają im znaczenia wielkiego nie robi,dla klubów w których grają MUSZĄ się starać bo inaczej zostaną wyp🤬oleni i hajsu nie dostaną.
Ogólnie jestem za tym żeby płacić im tylko za wygrane mecze ewentualnie całą pulę przeznaczoną dla całej drużyny przeznaczać na tych którzy pokażą w meczu że są czegoś warci.
b................h
2013-09-11, 23:57
się śmiejecie, a jeden z piłkarzy San Marino na serio nie dostał zwolnienia z uczelni i nie mógł grać w tym meczu
G................9
2013-09-12, 0:01
Widzę wspieramy swoich. Piwko!