👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widać, że nigdy baby nie miał. Jak baba się obraża wystarczy olać, sama przybiegnie i jeszcze przeprosi.
- Co zrobić jak dziewczyna obraża się bez powodu?
- Pogonić ją na kopach, olać dziewczyny i zainteresować się kobietami. Różnica kolosalna.
- Pogonić ją na kopach, olać dziewczyny i zainteresować się kobietami. Różnica kolosalna.
Ile trzeba gorzały wyłoić i ile trzeba syfu wciągnąć, żeby mieć tak spróchniały mózg jak ten gość?? Ja też tak chcę!

nic by to nie dało. Jeszcze by odwróciła kota ogonem i usiłowała przekonać że to twoja wina -,-
nic by to nie dało. Jeszcze by obróciła kota ogonem i usiłowała Cię przekonać ze to twoja wina -,-
nic by to nie dało. Jeszcze by obróciła kota ogonem i usiłowała Cię przekonać ze to twoja wina -,-

BongMan!!!!!!!!!!!!! jesteś moim sadisticowym idolem !!!!!!!!!!!! :*

Jezu, przy nim nawet najbardziej flegmatyczny angol to wulkan energii...

@3up.. myszka89 przy Bongu nigdy nie będziesz mokra.. zawsze...zawsze sucha

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie