Ja wiem że to sadol.
Gość ewidentnie by przejechał typa który już był na pasach więc kop mu się należał jak świni obierki. Albo żyjemy jak ludzie albo jak cz🤬chy! Jak chcemy żyć jak cz🤬chy
I nie respektować prawa to tak żyjmy. Ale jak chcemy żyć jak biali ludzie to tutaj kop był potrzebny żeby obudzić gościa za kółkiem.
To nas różni od małp czarnych omylkowo nazywanych człowiekiem.
Widzicie różnice?
Amen.
Cmentarze są pełne takich co mieli pierwszeństwo.
A wiezienia pelne debili ktorzy ich przejechali
Logika niedojeba..."facet przechodzi normalnym krokiem przez zebre to brak mu rozsadku i pewnie nie ma prawka"...to twoje prawko z czipsow to musi byc twoj najwekszy sukces w zyciu ... i taki z ciebie 100% kierowca ze pewnie nigdy z zebry nie korzystasz jako pieszy
Podejrzewam ze masz oczy p🤬da zarosniete jak janusz w aucie a zebra to twoj najwiekszy wrog bo ciagle musisz jebac po heblach w ostatniej chwili jak pajac....
Jak dorośniesz i zrobisz prawo jazdy to przekonasz się że takie sytuacje się zdarzają.
Z więzienia można wyjść a z grobu "tak średnio bym powiedział"
Poczytajcie sobie posty tego Maniecky.
Gościu ty masz jakieś problemy psychiczne.. Jak można tak wszystko hejtować?!
Ja wiem że to sadol.
Gość ewidentnie by przejechał typa który już był na pasach więc kop mu się należał jak świni obierki. Albo żyjemy jak ludzie albo jak cz🤬chy! Jak chcemy żyć jak cz🤬chy
I nie respektować prawa to tak żyjmy. Ale jak chcemy żyć jak biali ludzie to tutaj kop był potrzebny żeby obudzić gościa za kółkiem.
To nas różni od małp czarnych omylkowo nazywanych człowiekiem.
Widzicie różnice?
Dokładnie
Seba w czerwonym pewnie nie ma prawo jazdy i nigdy nie będzie miał.. Odkąd wprowadzili to zj🤬e prawo piesi zostali pozbawieni zdrowego rozsądku.
na przejściu pieszy miał zawsze pierwszeństwo...
Piwniczaku ale to pieszy mial pierszenstwo bo byl juz na przejsciu xD
Pokażesz jakieś przepisy w których jest mowa że można umyślnie niszczyć cudzą własność? To jakiś stary rumpel ale w Mercedesie za 500tysiecy to naprawa by przewyższała 15 razy mandat za nieustapienie.
Piwniczaku ale to pieszy mial pierszenstwo bo byl juz na przejsciu xD
Czyli mógłby kierowcę odstrzelić bo był na przejściu i taki miał kaprys na wymiar sprawiedliwości?
Czyli mógłby kierowcę odstrzelić bo był na przejściu i taki miał kaprys na wymiar sprawiedliwości?
zyjesz w kraju 3-go swiata ze tak sie dzieje u Ciebie ?
Poczytajcie sobie posty tego Maniecky.
Gościu ty masz jakieś problemy psychiczne.. Jak można tak wszystko hejtować?!
Nie wszystko, tylko glupich debili jak ty
podpis użytkownika
Tu byłem. Tony Halik 2021