Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:05
c🤬o-ścisk
konto usunięte • 2010-09-30, 22:05
Kłócą się 3 koleżanki która ma mocniejszy c🤬o-ścisk:
- Ja mam najmocniejszy c🤬o-ścisk - mówi ruda
- Udowodnij bo nie wierzymy - odpowiadają koleżanki
Bez namysłu ruda sięga po butelkę FRUGO wkłada sobie w cipę, spina się i butelka pęka
- Eee to nic ja mam najmocniejszy c🤬o-ścisk - mówi zbulwersowana brunetka po czym wkłada sobie cegle i spina się i spina aż cegła rozleciała się.
- Eee to nic ja mam najmocniejszy c🤬o-ścisk - mówi blondynka. Podniosła kieckę i kuca, zrobiła znów kilka kroków i znów kuca i tak kilka razy aż nagle oburzone koleżanki pytają:
- Co Ty k🤬a robisz?
- Wyrywam gwoździe z podłogi
Zgłoś
szefooo 2010-09-30, 23:22
Aż strach zapodać.
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-01, 1:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-01, 1:44 16
skąd ona wzieła butelkę od frugo ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-01, 3:30
skąd ona wzięła cegłę ?
Zgłoś
Thunderdome 2010-10-01, 5:41 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gaunt 2010-10-01, 6:46
tak sadystyczne w chooy, że aż nie doczytalem do końca, więc nie rozumiem : /
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-01, 8:02
Zgłoś
pedriux 2010-10-01, 8:52
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-01, 13:02
a feee prypomnialo mi sie ' one man one jar '
Zgłoś
Arthyen 2010-10-01, 19:19
znawcaekranu napisał/a:

skąd ona wzieła butelkę od frugo ?

picasaweb.google.com/lh/photo/_Mpre049oOqz-NIfReapCU06umbZkjWbLS7oeAJn...

Zdjęcie z lutego tego roku. Poszukiwany od lat, znaleziony w jakiejś skrzynce na korytarzu któregoś z budynków AGH. (Linkiem, bo nie chciało się wgrać.)

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-10-01, 19:22 ]
Jak to nie? Linkiem dodane.

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem