Woda z kranu to powód nieustannych sporów. Jedni namawiają nas do jej picia, a drudzy twierdzą, że jest niebezpieczną trucizną. Pora wziąć ją pod lupę.
A jak u Was smakuje "Kraniczanka"?
j................m
2013-05-07, 19:09
Tak się akurat składa, że miałem kilka przedmiotów z oczyszczania, uzdatniania i doprowadzania wody pitnej, i mogę potwierdzić: kranówka jest spoko. Dla ludzi co mieszkają w domach jednorodzinnych w ogóle bym się nie martwił, w blokach radzą zainstalować dodatkowy filtr na kranie, żeby tak jak w filmiku mówi, pozbyć się metalowego posmaku. Tyle w temacie.
W Lubinie woda z kranu smakuje lepiej niż ta ze sklepu.
Teraz będę dogryzał wszystkim przeciwnikom kranowianki moją wiedzą z sadola. Nie pierwszy raz!
ej ludzie jak ktos wierzy ze w polsce rury sie wyrzuca i kupuje nowe i bron boze nie uzywa sie ponownie u nas tego... to ja nie wiem jak to wytlumaczyc :d
podpis użytkownika
Kyrie Eleison
N................e
2013-05-07, 19:16
W Łódzkiem z kranu leci Dżony Łolker. Nie wiem jak u Was
O................z
2013-05-07, 19:23
Nie ma to jak mieszkać na Podkarpaciu

okolice Leżajska ( niektórym dobrze znane piwo ) usiane podpowierzchniowymi źródłami z wodą czystszą i bardziej wartościową niż butelkowana

browar ciągnie wode prosto z ziemi

bez zbędnego p🤬lenia, tak jest cwana czysta
"czy nie kryją się tam grożne bakterie kałowe, paciorkowce lub masoneria?"
Kot rozp🤬ala
A na śląsku płynie węgiel przez krany
Ja pijam wodę z kranu od 18 lat i jakoś żyję i mam się dobrze.. W dupie mam te wszystkie zarazki i tym podobne, ciało się uodparnia na to wszystko, więc problemu żadnego nie ma.
A ja mam wode ze studni, rurami itd. I rudy frajer ani grosza ode mnie za wode nie dostaje^^ Nie ma to jak mieć dom na żyle wodnej^^
K................z
2013-05-07, 20:03
"Krankola" rulez! Tylko p🤬dusie piją niegazowaną butelkowaną/przegotowaną
P................j
2013-05-08, 11:06
Radek spoko, z tą masonerią juz na początku rozj🤬 temat
Huta Katowice
R................s
2013-05-08, 21:38
Podwójne piwo za scenę z kotem na końcu filmiku