Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
b................y 2013-10-18, 18:39 68
Będzie chodził pijany przez 100 dni
Zgłoś
T................s 2013-10-18, 18:53 7
nie wiem może dwóch, trzech starców zobaczyliśmy no okej życie, ale młodzi, normalnii mężczyźni bezdomni? Śmiechu warte do roboty a nie siedzieć na dupie i czekać na takie akcje i głupote ludzi dający im pieniądze.
ahh zdenerwowałem się !
Zgłoś
Pater patriae 2013-10-18, 19:04 17
@up
K🤬a dokładnie. Więcej dostają żebrząc, to im się nie chcę ruszyć leniwych dup do roboty. Rozumiem, jak ktoś żebrze nie mając nóg, czy coś w tym stylu, ale jak podchodzi do mnie jakiś menel przed sklepem i prosi o pieniądze, to mam ochotę mu splunąć w ryj.
Zabrać tym nierobom "socjal" i zmniejszyć podatki, żeby ci co chcą pracować, ale nie mogą, bo pracodawcy nie stać na opłacenie podatków za kolejnego pracownika mieli taką szansę.

A najbardziej demotywujące jest to, że ludzie są tak GŁUPI, że wcale się nie zastanawiają nad idiotyzmem np. takiego podatku dochodowego. No k🤬a mać, masz płacić za to, że pracujesz... C🤬jowe te czasy. I tak mam maść na ból dupy.

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
B................_ 2013-10-18, 19:19 15
@up
Skończcie już co poniektórzy wp🤬lać się z polityką w każdy temat, szczególnie, że przeważnie wygląda to tak:
Zgłoś
beez_znaczenia 2013-10-18, 19:36 17
za tą "Polszę" murzyński c🤬j Ci w dupę
Zgłoś
b................y 2013-10-18, 19:39
up:
Co do stypendium socjalnego... Wielkie gówno. W stanach się szuka inwestora który dofinansuję twoją naukę w zamian żądają poprawy wyników jeżeli są słabe i będziesz musiał popracować u niego parę lat po studiach z czego mają ulgi podatkowe. Bieda nie powinna usprawiedliwiać lenistwa. Sytuacja jest inna w momencie gdy chodzi o dzieci ale każdej sprawy indywidualnie nie jestem w stanie rozpatrzyć
Zgłoś
M................f 2013-10-18, 20:20 2
U nas kiedyś na osiedlu był jeden bezdomny. Tak na oko około 30 lat, wysoki i nawet niewychudzony. Słuchy chodziły, że starzy wyj🤬i go z hacjendy bo pijus i nierób. Ludzie oczywiście się litowali, otwierali klatki żeby przekimał w piwnicy, ktoś mu przyniósł kanapki, a inny coś do picia. Sk🤬ysyn był taki gościnny, że za pomoc zaczął się dobijać do mieszkań jak wyczaił kiedy facet był w robocie. Na szczęście kilku panów wskazało mu nowy kierunek w życiu przy użyciu pięści
Zgłoś
S................s 2013-10-18, 20:23 1
Jakiś zbok? Lubi się do śmierdzących brudasów przytulać??
Zgłoś
wasiuu 2013-10-18, 21:24 34
Ale p🤬licie! Wystarczy, żeby nie udał się jakiś biznes, gdzie część majątku firmy jest w kredycie i/lub leasingu. Czasem mimo najszczerszych chęci do pracy los tak pop🤬li plany, że wpada się w spiralę zadłużenia i odsetki rosną jak kula śniegowa. Wtedy można wylądować na ulicy i wyglądać jak ci kolesie. I choćby się zaj🤬 robotą po uszy, to zadłużenie wp🤬li wszystko co się na bieżąco uciuła i z ulicy nie wyrwiesz się nigdy. Nikomu tego nie życzę, a pamiętajcie, że może spotkać każdego jednego jak siedzicie teraz z dupami przed kompem.
Zgłoś
S................a 2013-10-18, 21:24 6
Tomili_Dżons napisał/a:

nie wiem może dwóch, trzech starców zobaczyliśmy no okej życie, ale młodzi, normalnii mężczyźni bezdomni? Śmiechu warte do roboty a nie siedzieć na dupie i czekać na takie akcje i głupote ludzi dający im pieniądze.
ahh zdenerwowałem się !

Czasem życie i los nie pozwala żyć w miarę godnie... od małego biedna rodzina, a za tym idzie brak dobrego wykształcenia, żeby utrzymać się w rodzinie i utrzymać rodziców których kocha się nad życie... człowiek jest wstanie zatrudnić się do jakiejkolwiek roboty za grosze, byle żeby było coś do jedzenia... Nie każdy ma możliwość edukacji i niektórym ludziom problem i pech wieje prosto w pysk i nie pozwala ruszyć się do przodu. Jest multum przeciwności losu. Wolałbym pomóc komuś takiemu żeby miał możliwość stanąć na nogi niż tobie, jeszcze byś dostał po pysku gratis.

Więc nie p🤬l takich rzeczy złamasie, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś.

Ale się wk🤬iłem.
Zgłoś
k................o 2013-10-18, 21:30 2
dobro dane, zwróci się podwójnie
Zgłoś
h................5 2013-10-18, 21:36 3
Tam nawet bezdomni są bardziej otwarci i potrafią na luzie porozmawiąc. U nas tylko odburknie sk🤬ysyn jeden z drugim i tyle.

królowie życia k🤬a ich mać/
Zgłoś
m................u 2013-10-18, 21:38
TO jest sadol te 100$ nie ma prawa byc prawdziwe
Zgłoś
Kongouh 2013-10-18, 21:38
Film fajny, ale c🤬j w dupe za obraze naszej kochanej polszy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie