👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No i to co ja napisałem i Rotten, chyba zbywa dalsze dyskusję
Co do obrazka to fajny

Skinheadzi: Faceci w rurkach, twardziele można by rzec.
A tak na serio, w grupie mocni w pojedynkę jedno strzałowe cioty, lamusy, dzieci śmieci...
Wiecie po co im te glany na nogach? Żeby się od razu nie przewrócił jak w mordę dostanie. Jak Wańka wstańska.
A tak na serio, w grupie mocni w pojedynkę jedno strzałowe cioty, lamusy, dzieci śmieci...
Wiecie po co im te glany na nogach? Żeby się od razu nie przewrócił jak w mordę dostanie. Jak Wańka wstańska.

@upy RottenFetus ma rację co do muzyki, genezy subkultury i podziału na boneheads i skinheads. Znam kilka grupek skinów z Anglii, dwóch z nich brało udział w boomie tej subkultury. Polecam książkę ''Spirit of 69'' tam znajdziecie odpowiedzi na swoje pytania

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie