👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
" inwalida_umysłowy
CRAFTER12 napisał/a:
Raz udało mi się tak zrobić na kacu. Napiłem się coli, a cofneła się biała ciecz i oddzielnie troszke barwnika. Nic specjalnego
Ja kiedyś napiłem się mleka a cofnął się twaróg.. "
Miałem to samo
tylko myślałem że płuco wyrzygałem i wystraszyłem się nie na żarty, wcześniej jeszcze sok pomidorowy piłem.
CRAFTER12 napisał/a:
Raz udało mi się tak zrobić na kacu. Napiłem się coli, a cofneła się biała ciecz i oddzielnie troszke barwnika. Nic specjalnego
Ja kiedyś napiłem się mleka a cofnął się twaróg.. "
Miałem to samo

Suty_dziobaka napisał/a:
Przecież gość to tłumaczy na filmiku.![]()
Przecież wyraźnie mówił mattakukura.
to pewnie nowy chiński wynalazek, który wszystko przefiltruje na wodę.
"nie wiem po co ten barwnik skoro coca-cola smakuje dalej tak samo"
Filtr węglowy w tej byczej zakrętce, ot cała filozofia. Tego typu butelki są też dostępne w Polsce.
np. waterbobble.pl/index.php/filtry-bobble.html
np. waterbobble.pl/index.php/filtry-bobble.html
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie