👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

homeless napisał/a:
1.20 dlaczego mowi ze jest 7 BILIONOW ludzi na ziemi ? Test Your Might tytytytyty Sonia, Suub Zeero...
Bo to prawda stara jak świat w języku angielskim, że bilion u nich oznacza miliard. Trolololo..

W sumie bardziej można by się zastanowić nad kwestią nie tyle jednego silnego skoku, co zsynchronizowanych drgań jaką może uzyskać taka ilość osób, choćby poprzez równy krok albo wyżej wymienione podskakiwanie z tym że, w tym wypadku systematyczne ( nadal uważam że 'g' by to zrobiło w skali ziemskiej, ale zapewne więcej niż powerjump). Z tego co pamiętam pogromcy mitów traktowali w jednym z odcinków o wpływie maszerujących żołnierzy i wywoływanych przez nich drgań na most podwieszany.
A swoją drogą już omijając kwestie skaczącej ludności świata, mówi się że prace nad sztucznym wywoływaniem trzęsień ziemi trwają od dziesięcioleci, już nie wspominając o projektach samego Nikola Tesli. Zdaje się że na większość jego dorobku w tym temacie, od razu po jego śmierci rzucił się J. Edgar Hoover i całe FBI utajniając wszystko co tylko wpadło im w ręce.
Ostatecznie można by się zastanowić czy potężne trzęsienia ziemi choćby w Japonii to tylko sprawka natury. <dun! dun! dun!>
A swoją drogą już omijając kwestie skaczącej ludności świata, mówi się że prace nad sztucznym wywoływaniem trzęsień ziemi trwają od dziesięcioleci, już nie wspominając o projektach samego Nikola Tesli. Zdaje się że na większość jego dorobku w tym temacie, od razu po jego śmierci rzucił się J. Edgar Hoover i całe FBI utajniając wszystko co tylko wpadło im w ręce.
Ostatecznie można by się zastanowić czy potężne trzęsienia ziemi choćby w Japonii to tylko sprawka natury. <dun! dun! dun!>

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie