👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TB303 napisał/a:
Ta strona nie przestanie mnie zadziwiać. Oto temat o podłożu politycznym, zamienił się w dyskusję o oponach
![]()
Zawsze możemy porozmawiać o felgach jeśli wolisz

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Zawsze możemy porozmawiać o felgach jeśli wolisz![]()
Ja bym wolał o kartach graficznych - właśnie sprawiłem sobie gtx-a 1080ti w wersji strix od asusa - w 4k chodzi toto 2x szybciej niż mój stary radek vapor-x w fhd a pamięci ma 11 razy wiecej - z ta róznicą ze 3800 starczyło tylko na jedną taką a nie na 4

@UP gorzej jak zadziała kosztem osób postronnych, no chyba że ma kamerkę i wrzuci na sadola to wtedy lepiej

SQRW3L_ponury napisał/a:
Ja bym wolał o kartach graficznych - właśnie sprawiłem sobie gtx-a 1080ti w wersji strix od asusa - w 4k chodzi toto 2x szybciej niż mój stary radek vapor-x w fhd a pamięci ma 11 razy wiecej - z ta róznicą ze 3800 starczyło tylko na jedną taką a nie na 4![]()
Ja mam tylko 1070 z i7-6900k ale wystarcza mi bo mam monitor fullhd tylko. Kupiłem okazyjnie za 1300 tego gtx'a bo znajomy wymieniał właśnie na 1080ti.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture
kiedyś pisałeś że masz 400 kucy pod maską
ciekaw jestem, czym jeździsz

ja zawsze zakladam debica navigator, ogolnie polecam. w tej cenie to bajka
A może zamiast kopiować memy ktoś tu szerze odpisze:
Widział ktoś ten film?
Jakie aspekty się podobały?
Jakie się nie podobały?
W jakich filmach zrobiono to dobrze?
Jakie rozwiązania sami proponujecie?
Widział ktoś ten film?
Jakie aspekty się podobały?
Jakie się nie podobały?
W jakich filmach zrobiono to dobrze?
Jakie rozwiązania sami proponujecie?
elfis napisał/a:
Velture
c215 cl63 amg.
podpis użytkownika
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie