👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kapitan Oczywisty pomaga słabszym - pocisk to jest to, co oprócz gazów, wylatuje z lufy, Ty natomiast miałeś na myśli nabój.
Wiem, że pomogłem.
Wiem, że pomogłem.
To jest z książki chyba dziadek ma jakąś wojskową i są tam właśnie takie przekroje pocisków, czołgów itp

Szkoda, że pod każdym nie ma opisu jaki kaliber i 'ładunek'. By było 3x ciekawsze, niemniej jednak piwo.
To tam nie siedzi demokracja i amerykański styl życia? Ani chęć wyzwolenia uciskanej reżimem ludności? Boże...Całe życie w kłamstwie...
Te naboje zadają zwiększone obrażenia narodom muzułmańskim i mają zdolność zablokowania im pośmiertnego dostępu do raju, gdzie kozy gęsto się pasą.

dal bys chociaż opis jak te naboje sie nazywaja a nie ku**wa same obrazki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie