👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten blond murzyn w peruce ma taki czarny łeb że widzę tylko jego ręce. Bo są białe od wewnątrz
Moim zdaniem, Kanada to taki eksperyment lewaków pt. "Ile zj🤬ia są w stanie znieść ludzie zanim to wszystko p🤬lnie"
Ładnie za to beknie, 25 lat albo nawet 100 dolarów kanadyjskich grzywny.

Ten film uświadomił mi, że naprawdę ściągnęli ten kraj na dno. Wszystkie moje ideały poległy w gruzach... Knight Driver, cały Stalone, Schwarzenegger, Willis i reszta. Eta wsio bljać w p🤬du...
bambinizm napisał/a:
Ten film uświadomił mi, że naprawdę ściągnęli ten kraj na dno. Wszystkie moje ideały poległy w gruzach... Knight Driver, cały Stalone, Schwarzenegger, Willis i reszta. Eta wsio bljać w p🤬du...
Ale wiesz, że to w Kanadzie, a nie w Stanach Zjednoczonych?
Z Kanady to masz np. Justina Biebera.
bambinizm napisał/a:
Szfajceneger dożywotni props za przebicie rurą Beneta

Mieszkałem tam i nic mnie już k🤬a nie zdziwi, hindusy z brodami do klaty w policyjnym mundurze ze służbowym turbanem i odznaką na nim... Czasami Różowe wozy strażackie z napisem pride month, wywieszanie tęczowych szmat na masztach szkół, posterunkach policji i remizach (co większa firma albo korporacja przy siedzibie to sami) zaraz obok flagi państwowej i prowincjonalnej. Tak więc raczej nie fake...
Dokładnie, tzw Bill C-63 który będzie penalizował wolność słowa w tym kraju
Starodziej napisał/a:
Ładnie za to beknie, 25 lat albo nawet 100 dolarów kanadyjskich grzywny.
Dokładnie, tzw Bill C-63 który będzie penalizował wolność słowa w tym kraju
Henboh napisał/a:
Wersja dla "Welura" żeby mu łącze nie spłonęło
![]()
spoiler

Tym spoilerem rozj🤬eś normalnie system.

35i napisał/a:
Ale wiesz, że to w Kanadzie, a nie w Stanach Zjednoczonych?
Z Kanady to masz np. Justina Biebera.
Wiele seriali za lat 80/90 kręcili w Kanadzie z powodów finansowych np. MacGyvera. Z filmami podobnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie