Jak nowocześnie i postepowo
Australia
Włochy
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak widać Australia sobie radzi z dzikimi zwierzętami. A we Włoszech jeszcze panuje bambinizm.
W tym pierwszym przypadku doszło do rozboju bo jeden małpiaty złodziej zginąl w skradzionym samochodzie.
info:
Co do Włoch to czarnych tam pod dostatkiem. Nie koniecznie pontonami przypłynęli.
Miejsce małp jest w zoo, ja nie wiem, co ludziom odj🤬o, że chcą trzymać naczelne poza terenem ogrodu.
Gruby jaki spokojny, to ja bardziej się denerwowałem przed telefonem
L................2
2024-03-27, 21:49
_Yarko_ napisał/a:
W tym pierwszym przypadku doszło do rozboju bo jeden małpiaty złodziej zginąl w skradzionym samochodzie.
Prawie jak logo Jordana
Tej a oni nie mieli czasem pracować? Bo akurat przyrost naturalny pewnie skoczył.
J🤬e ścierwo.
Jakby w Australii nie było już wystarczająco dużo niebezpiecznych zwierząt to jeszcze te naczelne
J🤬e pawiany w rakietę to gówno i na księżyc
Do Australii nie wlecisz z bananem na lotnisko bo rzekomo to grozi zarazą całego kontynentu ale już wpuszczenie czarnych bananowców jest ok,logika
b................m
2024-03-28, 0:44
mateuszsick napisał/a:
Jak widać Australia sobie radzi z dzikimi zwierzętami. A we Włoszech jeszcze panuje bambinizm.
Ale że o co chodzi? Przecież Francesca by jej do dupy nakopała, gdyby nie łysy Fabrizio...
Włoski temperament, już za tacę chwyta ;]
bambinizm napisał/a:
Ale że o co chodzi? Przecież Francesca by jej do dupy nakopała, gdyby nie łysy Fabrizio...
No pewnie tak ale patrz na grubego, on nawet nie musiał się ruszać, tylko stał i oddychał. O to chodzi żeby się z małpami nie szarpać niech się same zmęczą