Uważam że skoro tramwaje są bezpieczniejsze w wypadkach to nie powinny mięć przywilejów i powinny zatrzymywać się przed każdym nie oznakowanym skrzyżowaniem i przepuszczać samochody dojeżdżające do skrzyżowań

Takie bezwzględne pierwszeństwo samochodów .
@UP
Z Pociągami to samo przed każdym przejazdem kolejowym zatrzymać się i upewnić, że nic nie chce przejechać.
Samael6 napisał/a:
Uważam że skoro tramwaje są bezpieczniejsze w wypadkach to nie powinny mięć przywilejów i powinny zatrzymywać się przed każdym nie oznakowanym skrzyżowaniem i przepuszczać samochody dojeżdżające do skrzyżowań Takie bezwzględne pierwszeństwo samochodów .
a ja uważam, że największe zagrożenie stanowią idioci niezależnie jakim pojazdem się poruszają i proponuję zdelegalizowanie bycie idiotą pod karą śmierci.
konto usunięte
2019-12-18, 10:32
SirMajkel napisał/a:
a ja uważam, że największe zagrożenie stanowią idioci niezależnie jakim pojazdem się poruszają i proponuję zdelegalizowanie bycie idiotą pod karą śmierci.
Dobrze gadasz ale jak ktoś jest idiotą to i tak tego nie zrozumie bo jest debilem. Taki dzban społeczny czyli jakiś głąb powinno się usuwać taki organ ze społeczeństwa
Mam zajebiste fotki, ale muszę sprawdzić czy mogę wrzucić.
Ok, panowie i panie. Bawcie się dobrze!
SirMajkel napisał/a:
poszukaj w slowniku co to sarkazm, jesli ci sie uda to wogole pojac to postaraj sie skojazyc to z pewnym faktem o ktorym glosno ostatnio bylo
Statystyki kantują. We wrocku dawno temu powinien być taki dzwon.
Ja widziałem skutki podobnego faceta który dostał sie między dwa tramwaje maluchem.
Odległość między mijającymi się tramwajami to jakieś 25-30 cm.
Żaden z tramwajów nie wyskoczył z szyn, więc maluszek schudł do tego wymiaru z panem kierowcą w środku.
Jak go wyciągano, o dziwo głowę miał całą, ale tułów był workiem z dżemem mięsnym.
Jeszcze charczał, ale w karetce wyprzągł.
Pewnie go słońce oślepiło, a tramwaj szybko wbiegł na tory.
Myślałem że to jest oczywiste...