👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałam, że sztywnego psa wyciągnie.

Zimą niejeden burek zamarzał w budzie. Niestety zamarzały tak niefortunnie ze czasami trzeba było bude rozbierac. Stad w drodze kalkulacji zysków i strat psia buda stanowiła niekiedy kilka desek zbitych na krzyz. Powodowało to naturalnie, ze wiecej psów zamarzało. Ale na wsi było łatwiej o psa niz porzadne deski.
Nie ma się co dziwić, ruski pies napojony wódką to i mrozu się nie obawia

Lobo24 napisał/a:
A u nas jak jest -4 to już ostrzeżenia w tv, że niebezpiecznie.
Robią z was debili, którym trzeba wszystko mówić, a wy dalej ich lubiciei nabijacie kabzę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie