Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Co ty wiesz o gastro?
S................z • 2009-05-17, 18:46
Przychodzi ziomek na chate, zjarany jak sam sk🤬ysyn. Skurzyl 3 kosmiczne gibony i wkrecilo mu sie tak potężne gastro, że o mało by se ręki nie odgryzł. Wbiegł do kuchni, otworzył zamrażarkę, patrzy a tam w c🤬j zamrożonych pierogów (ruskich). No to je wyciągnął drżącymi rękoma i zaczął sobie pchać do ryja. Nagle do kuchni weszła jego stara patrzy na syna i mówi:
- Synku, a może byś sobie odgrzał te pierożki?
A młody cały pospinany:
- Co? Co?! Ja nic nie paliłem! Nic nie paliłem!
Zgłoś
D................9 2009-05-17, 18:49
Bez sensu ....
Zgłoś
S................z 2009-05-17, 18:53
Wcale nie jest bez sensu. Po prostu: dla wybranych pozdro
Zgłoś
P................o 2009-05-17, 19:42 2
chyba dla szczegolnie wybranych... lubie przypalic , a takie cos mnie w ogole nie smieszy... historia jakby na sile pisana
Zgłoś
M................g 2009-08-18, 21:25
Rozśmieszyć to może nie rozśmieszyło, ale wesołe. To dość stary motyw, w UserFriendly nawet był.

Nawiasem mówiąc moi kumple nie mówią na to "gastro" tylko "świnia". Przez chwilę się zastanawiałem, cóż to tajemnicze "gastro" znaczy. Gazy ma chłopak czy co...
Zgłoś
P................t 2009-08-24, 15:50
C🤬jowe
Zgłoś
HaSz23 2013-04-27, 9:43
U nas mowimy "pacman"
Zgłoś