Kiedyś kochała go cała Polska - Chwilę później już nie żył
Szczególnie przy pełnym worku chciałoby się rzec...
podpis użytkownika
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”
Mnie podnieca "kopiuj-wklej" z "Mistrzowie.pl"

@Templariusz Mariusz
wyjątkowo temat znaleziony przezemnie, nie kopiowałem
wyjątkowo temat znaleziony przezemnie, nie kopiowałem

wormarder napisał/a:
@Templariusz Mariusz
wyjątkowo temat znaleziony przezemnie, nie kopiowałem![]()
Weź k🤬a przestań kłamać, bo tylko wk🤬iasz.
mistrzowie.org/479019/Co-podnieca-mezczyzn
Co mam rozumieć, że w dokładnie taki sam sposób zaznaczyłeś czerwonym prostokątem ten materiał, co jakiś gimbus z mistrzów?
K🤬a, ewidentnie widać, że tego screna przyciełeś.
W ogóle, co to ma być?
Jak ja wrzuciłem screna, to jakiś domyślny moderator wj🤬 go w zbiorczy. A tu? - cisza
Mój biedny screen:

podpis użytkownika

@up
Nie posraj się. Nudzi Ci się k🤬a? Zajmij się czymś pożytecznym, a nie k🤬a wielki śledztwo robi kto, od kogo i gdzie skopiował. Ile to jeszcze trzeba takim "ludziom" tłumaczyć, że mają wyp🤬alać na kwejka i reszte szajsu.
Nie posraj się. Nudzi Ci się k🤬a? Zajmij się czymś pożytecznym, a nie k🤬a wielki śledztwo robi kto, od kogo i gdzie skopiował. Ile to jeszcze trzeba takim "ludziom" tłumaczyć, że mają wyp🤬alać na kwejka i reszte szajsu.
Nie wszyscy przeglądają strony dla gimbusów typu mistrzowie wiec mogą tego nie zobaczyć.
Prawda, prawda, nie każdy przegląda coś poza Sadolem, więc to się przydaje, więc nie srajcie po kostkach, hejterzy i sp🤬alajcie już robić coś pożytecznego.

nathaniel.demerest napisał/a:
Weź k🤬a przestań kłamać, bo tylko wk🤬iasz.
mistrzowie.org/479019/Co-podnieca-mezczyzn
Co mam rozumieć, że w dokładnie taki sam sposób zaznaczyłeś czerwonym prostokątem ten materiał, co jakiś gimbus z mistrzów?
K🤬a, ewidentnie widać, że tego screna przyciełeś.
W ogóle, co to ma być?
Jak ja wrzuciłem screna, to jakiś domyślny moderator wj🤬 go w zbiorczy. A tu? - cisza
Mój biedny screen:
Obrazek
dobra masz racje wziąłem to z innej strony, nie z mistrzów tylko z jakiegoś shitu, nie pamiętam jakiego bo kolega mi wysłał link