Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Stewie 2018-06-24, 12:08 8
o sk🤬ysyn mały
Zgłoś
M................z 2018-06-24, 12:14 8
Zgłoś
P................n 2018-06-24, 12:22 4
ja bym go spawarką przygrzał
Zgłoś
Dorik 2018-06-24, 12:46 4
@up łeb se przygrzej
Zgłoś
garota 2018-06-24, 12:54 1
Co on miał w mordzie? Pasożyta takiego? Czy akurat wp🤬lał sobie robaczka? Normalnie wnętrze mordy jaszczurki tak nie wygląda.
Zgłoś
Dorik 2018-06-24, 12:58
mam orzęski te sk🤬iele tez jak się wk🤬ią to dziabią :DAle fakt jest taki ze TOKE to jedne z nabardziej agresynych geków. @up moze jakiegoś karaluszka op🤬lił ale z filmiku nie widziałem zeby cos miał w pysku. Btw gekony połykają ofiary w całości
Zgłoś
f................w 2018-06-24, 13:00 3
Dorosly dziki Toke-Toke - niezly wariat, atakuje wszystko co moze byc intruzem
Zgłoś
P................k 2018-06-24, 15:46 2
O kurła ale się wystraszyłem
Zgłoś
Eldryzif 2018-06-24, 16:34
Gekon toke. Nazwa wziela sie z odglosow, ktore wydaja i brzmia jak too-kee. W srodku paszczy maja wlasnie takie fioletowe ubarwienie. Te sk🤬iele to jak pitbulle wsrod psow. Jak up🤬li, to ni c🤬ja nie pusci, a sile maja konkretna. Pelno tego w Filipinach i Tajlandi, wspinaja sie po scianach i siedza na sufitach. Swoja droga duzo osob hoduje je w Polsce, ze wzgledu na ich wyglad, wielkosc i dzwieki, ktore wydaja.
Zgłoś
DoubleBorger 2018-06-24, 18:14
"Zajebie cie k🤬siarzu dawaj na solo"
Zgłoś
ritu4l 2018-06-24, 20:32
kotwa to profil?

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.